Wednesday, February 3, 2016

Bukan Senang Nak Senang

Salam dini hari

3.05 am - 03.02.2016


Baru je selesai review a few northern landfill in malaysia untuk dimasukan dalam my next paper. It is not easy ok sob sob sob. Need to extract and classify data into different group. Sambil sambil tue study and mantap kan foundamental. Berpinau jugak la mata dan otak nie berkerja dari pukul 10 am until 3.00 am... itu lah orang kata, bukan senang nak senang kan... ^_^

Tak dinafikan cabaran research kali nie lebih malah berkali ganda lebih hebat dari yang lepas... but I'm happy with what I do now.. not easy but more interesting and challenging... ^_^

Ok la, mata pun dah berat and esok pastinya list kerja berderet untuk disambut...
Doakan untuk saya ya... Good nite all ^_^