Thursday, March 5, 2015

Rindu ~~

Salam...

as usual.. lama nya xupdate... see ayat cheeky kan....sememangnya xsempat..sempat update nie pun sebab nak rest kejap dari memikir ayat untuk writing... ^_^

macam mana life fa skrang?? Alhamdulillah...Allah permudahkan segalanya... setakat nie bab study alhamdulillah still go well... bab research alhamdulillah..on schedule... bab bisness alhamdulillah rezeki dariNya... bab family..Alhamdulillah... dikelilingi rasa kasih yang tidak terhingga... maka nikmat mana lagi yang fa nak dustakan...  Semua nie anugerah dari Allah... syukur dan sujud yang tidak terhingga hanya mampu fa buat.. Alhamdulillah...

hari nie fa sempat review tulisan lama-lama dulu dalam blog nie... too much memories appear in my mind... fa compared dulu dan sekarang... benar lah.. tiap yang berlaku ada hikmahnya.. tiap yang terjadi ada pengajarannya.. tiap yang datang menguatkan diri yang lemah... tiap musibah itu tanda Allah mengingatkan kita dari lalai.... I'm happy with what I am now.. alhamdulillah... with my family yang semakin hari semakin membesar, my family in law also and my imam... Alhamdulilllah.. syukur Ya Allah....

entry kali nie tak berniat nak citer pepanjang or kisah sensasi... just sharing my feeling and lepaskan gian nak menulis dalam sweet blog fa nie jeee....
thanks coz sudi membaca ^_^

wassalam...