Wednesday, February 11, 2015

Short escape ~Penang

Salam...

Since en hubby outstation kat langkawi aritue...fa terus booked hotel dekat penang untuk balas dendam xdpt follow... Kena siapkan lab work as soon as possible masa tue.. Sob sob sob... Maka hari nie tiba lah kami disini... Tadaaaaa


Salah satu sebab fa pilih bayview resort adalah pool and beach..walaupun beach xsecantik beach kat terengganu...tapi boleh laaa dari xda kan kikiki


Bab makan korang tak yah risau sebab memng banyak gerai or kedai depan hotel nie haa... Tengahari fa n hubby luch dekat restorent bayview and now dinner dekat slow rock cafe depan hard rock cafe hotel... Jalan kaki je sebab dekat sesangat... Malam nye planned nak g night market... Nanti fa update yaa... 

Wassalam