Monday, December 8, 2014

SHORT VACATION WITH MY LOVE ~ Cameroon highland part 2

Salam...

Sambungan untuk SHORT VACATION WITH MY LOVE ~ Cameroon highland part 2

nak tengok keadaan bilik kat hotel nie??? meh fa bawak korang jenjalan sikit ^_^


since kitaorang check in lewat makanya terpaksa dapat 
bilik yang double single combine... ~redha
but the room is comfortable and nice ~ like it ^_^




paling penting toilet!!!
untuk toilet dia fa bagus 4 bintang..
bersih nice and moden... ^_^

suasana dengan sini tak yah citer la since hujung tahun kan...
musim hujan!!! sejuk sampai ke tulang jawabnya ~ gigil~~~

so nak memanaskan badan = makan...
lepas solat...
maka sampai la kami dekat steambot snack corner..
nie hasil carian fa dekat blog kengkawan...
ramai yang suggest datang makan steambot disini..
dan sangat tak menghampakan... memng best!!! ^_^




hubby muka happy..
kekenyangan dan senang hati...
ye la.. wife dia dah prepared semua... 
tinggal dia just jadi driver je kan... hihihi...
sebab tue preparation and research sedikit sebanyak tentang sesuatu tempat tue penting
so bila sampai sana..xadalah blank tak tahu nak kemana ye idak?? ^_^

selesai je makan... kitaorang pusing2 tanah rata.. 
and then terus balik hotel.. cameroon highland tak ada aktivity apa sgt boleh dibuat memalam
kecuali ada pasar malam yang super pack tue...
since fa dengan hubby memang jenis yang tak suka bersesak..
maka kami terus balik hotel...

pilihan kami tepat!!! sebab apa??? kat hotel tak terus masuk bilik ye... banyak aktiviti lain yang boleh dibuat kat hotel tueee...
banyak facilities yang disediakan untuk guest diaorang...

tunggu next entry ya fa citer ^_^

wassalam...



1 comment:

orked violet @ SYA said...

steamboat snack corner ni kat mane eh? taw S corner jek. Sya slalu g cameron nih pasal dekat. kadang2 naek atas semate2 sebab nk mkn scones jek. mcm la xleh wat sndr kan. hehehe