Thursday, December 11, 2014

SHORT VACATION WITH MY LOVE ~ Cameroon highland last day

Salam...

continue from SHORT VACATION WITH MY LOVE ~ Cameroon highland part 3

Last day kami di cameroon highland, kami bangun awal.. awal la jugak kikiki... lepas mandi terus terjah cafe untuk breakfast.... seriusly macam-macam ada untuk hari tue..dari western hingga la ke malay food... makanannya pun sedap and en hubby puji ^_^


aipp..nie intro je tau... kikiki

lepas je makan... en hubby sambung main snooker dia tue..
katanya bakar lemak lepas makan ^_^

 then lepas jenjalan around hotel, kitaorang terus chech out...
friendly tak friendly staff kat sini sampaikan 
masa nak check out, receptionists siap bagitau info 
jalan mana yang boleh lalu and pesan untuk be careful masa drive since sekarang musim hujan..
so overall fa bagi 4/5 bintang dekat capthrone hotel...
inshaAllah will comes again...




tak lengkap la kalau tak shopping sikit kan dekat cameroon highland... maka ini la hasilnya ^_^





best walaupun short trips... 
inshaAllah akan ke tempat lain pulak lepas nie...
apa yang fa belajar dari trips kali nie...
banyakan study and buat research hotel apa yang ok,
tempat mana yang best untuk lawat...
so that our vacation will be perfect...
inshaAllah... ^_^

wassalam

3 comments:

Normi Nieza said...

bestnya..:)

mama amir said...

thanks for sharing...bole jadi rujukan ni...^_^

farhana effa said...

jom3 jenjalan cameroon highland :)