Wednesday, December 10, 2014

SHORT VACATION WITH MY LOVE ~ Cameroon highland part 3

Salam...

sambungan dari SHORT VACATION WITH MY LOVE ~ Cameroon highland part 2

hari tue fa janji nak citer tentang aktiviti yang ada dekat capthrone hotel kan... meh fa stroy... selalu kalau datang cameroon highland.. memalam memang akan lepas bilik je since tak ada benda nak buatkan... but kali nie... masuk je hotel.. kami ternampak benda nie and en hubby sangat excited!!!

dah lama kata nya tak main snooker.. abis dua game dibedalnya...^_^
ada juga meja untuk main bola sepak game tue ..apa eh nama nya... 
yang tue fa suka sebab senang nak main dari si snooker nie hehehe

sambil tunggu en hubby men snooker... fa lepak2 dekat sofa 
sambil sambil reply inbox and whatapp dari customer...
so cozy...

nie la yang en hubby aim kan.. tapi malangnya dia lupa nak bawak 
proper shirt kikiki...
tenung dari jauh je la...


lepas abis main game dekat lobby, tekak nie rasa nak minum hOt choc
makanya kami ke coffee cafe... masa tue ada game bola tengah tayang dekat astro..
so lama la kami lepak kat sana... temankan en hubby tengok bola..


dekat hotel nie juga ada spa untuk urut..
since dah lewat maka xsempat fa nak cuba...
rugiiii.. inshaAllah next time ^_^

after abis tengok bola baru la kami berangsur balik ke bilik..
hot choc pun dah abis 1 teko dibedal fa kikiki
lama sangat bolanya pun kan...
jam pun dengan setianya tunjuk angka 11...
so time to sleep.... zZzzzzzzzz

to be continued..

No comments: