Tuesday, November 4, 2014

Raptai Convocation kali ke-50

Salam...

Seharian fa di USM main campus hari nie... kekonon nak dengar raptai convo.. harus laaaa last naik atas stage 3 tahun dulu kot kikiki... semangat nak naik stage nie!!!

and fa berteman kan my best friend forever.. ana... dari zaman anak dara sampai la ke mak dara... dia la yang teman kan fa naik stage convo... of cause laaaa bff kan ^_^

yang bezanya kali nie... raptai kali nie penuh dengan muka2 abang2, kakak2, uncle2 and senior sebab yang hadir adalah pemegang sarjana dan kedoktoran... excited tengok jubah phd... in sha Allah another 3 years I will wear that robe!!! semangat ^_^

meh nak tunjuk sedikit pre-view convocation usm kali ke-50 ^_^






habis je raptai, maka me and bff gi pickup our other bff untuk hang out!!!
maka bermula la episode gosip girls!!! 

yang best.. masing2 still ting tong and masuk air....walaupun tak cukup geng ^_^
hope this relationship remain and stand still forever.. amin.. ^_^


ok la.. itu je kisah hari nie untuk di kongsi...

thanks pada yang sudi join GA fa kali nie... 
in sha Allah if ramai yang join... hadiah juga akan bertambah nanti...
thanks alot dear all ^_^


1 comment:

junainah mohamed said...

USM!! Rindunya pada kamu...hihihh.. Tahniah Effa, cer tunjuk sket gambar jubah PhD tu :)