Wednesday, November 26, 2014

SHORT GIVEAWAY BY EFFAFARHANA

Salam...

Dah lama rasanya fa tak buat giveaway kannnnn... malam nie sambil tengok Law of Jungle In Indian Ocean... Sambil tue juga terpanggil untuk menaip and buat GA... ^_^ GA nie juga semperna convocation fa kali kedua yang bakal berlansung 06/11 nie in sha Allah...

Alhamdulillah.. setelah bertungkus lumus selama dua tahun dan juga berkat doa dari yang tersayang... fa berjaya habiskan study fa di peringkat Sarjana.. so nak share kegembiraan nie dengan semua member2 blogger, fa decide untuk buat GA nie...


syarat-syaratnya simple jerrr and seperti biasa

1. follow blog nie... jadi member dalam blog fa yang tak seberapa nie ^_^
2. Copy paste banner nie and back link ke entry nie .. [diruangan comment]
3. Letakkan link entry dekat ruangan komen
4. Click :: MY :: SECOND :: CONVOCATION :: USM :: DIHATIKU :: (jujur please)
4. Add fb :: farra sweethome ::

DONE!!! 
mudah je kannnn...GA ini akan tamat pada 26.11.2014... keputusan akan diumumkan pada 29.11.2014...

HADIAH-HADIAHNYA PULA ADALAH ::

Random Selection :: up to 5 winner ::
  • Cash RM 30 x 1
  • Shawl x 2
  • Topup RM 10 x 2
IF lebih dari 60 penyertaan.. in sha Allah fa akan tambah hadiahnya ye ^_^

::SELAMAT BER' GIVEAWAY::





Friday, November 14, 2014

SURPRISE!!!!

Salam Jumaat semua


Pagi nie lepas je fa balik dari pasar beli barang-barang basah untuk dimasak malam nie, terus je capai bag laptop and masuk kampus... tiba je dekat meja fa..jeng jeng jeng...

hey i got a present from my adik master ^_^


more surprising is .... this is the thing I wanna most lately
super cute... thanks alot dear ^_^

actually nie adalah hadiah semperna convocation fa last week...
thanks juga dekat adik2 master yang lain yang bagi coklat dekat fa...
maaf pic tak ada.. coklat pun dah abis dibaham hihihi
thanks alot uolss ^_^

Alhamdulillah

Tuesday, November 11, 2014

MY CONVOCATION DAY!!!!

Salam...

Last week adalah convocation day farra... of cause I'm happy... Alhamdulillah after 2 years bersengkang mata siapkan master and that day I officially graduated... ^_^

Meh fa share sikit gambar hari convocation fa ^_^

sepatutnya pakai coklat dress tapiiii x muat.. maka ini je la yang sempat disambar 
hihihi







we end my big day at Nando's...
memng niat dihati nak belanja semua satu family makan2 after convo
maka di Nando's lah kami berhenti
hiiiiiii ^_^

maaf gambar di Nando's tak ada sebab semua kelaparan.. xsempat nak snap kikiki

Tuesday, November 4, 2014

Raptai Convocation kali ke-50

Salam...

Seharian fa di USM main campus hari nie... kekonon nak dengar raptai convo.. harus laaaa last naik atas stage 3 tahun dulu kot kikiki... semangat nak naik stage nie!!!

and fa berteman kan my best friend forever.. ana... dari zaman anak dara sampai la ke mak dara... dia la yang teman kan fa naik stage convo... of cause laaaa bff kan ^_^

yang bezanya kali nie... raptai kali nie penuh dengan muka2 abang2, kakak2, uncle2 and senior sebab yang hadir adalah pemegang sarjana dan kedoktoran... excited tengok jubah phd... in sha Allah another 3 years I will wear that robe!!! semangat ^_^

meh nak tunjuk sedikit pre-view convocation usm kali ke-50 ^_^






habis je raptai, maka me and bff gi pickup our other bff untuk hang out!!!
maka bermula la episode gosip girls!!! 

yang best.. masing2 still ting tong and masuk air....walaupun tak cukup geng ^_^
hope this relationship remain and stand still forever.. amin.. ^_^


ok la.. itu je kisah hari nie untuk di kongsi...

thanks pada yang sudi join GA fa kali nie... 
in sha Allah if ramai yang join... hadiah juga akan bertambah nanti...
thanks alot dear all ^_^