Saturday, October 18, 2014

Di saat mengantuk... jari mula menaip..

Salam...

petang-petang begini jika disua kan ini....


maka ini output nya...


ngantuk ye.. harap maklum... hubby xlayan... petanda dia superb busy sekarang so alternative yang ada adalah menaip di blog nie ^_^

Lupa nak update... fa dah masuk rumah baru tau.. dah seminggu lebih dah... alhamdulillah rumah tue selesa untuk kami... proses mengemas pun x makan masa yang lama since rumahnya dah kemas and bersih ^_^ (credit to my bff yang tolong bersihkan...)

meh fa bawak jenjalan kat rumah baru fa nie ^_^

quality time room for us...

sangat selesa untuk kami berdua...

nie time uncle astro xmai pasang astro lagi soo lappy la yang menjadi mangsanya ^_^

ce teka apa ke benda nie???
since pintu toilet nya menyakitkan mata so fa sembunyi la pintu tue dengan 
cover tab yang fa beli dekat Japan home shop.. murah je tapi cantikkkk.. 
nanti nak beli untuk cover toilet dalam bilik plak.. nie try and error je baru ^_^

nie plak our closet room... masih dalam proses deco dan penambahan tempat nak hangging
our cloth.. slow2 melengkapkannya kiikiki

semua perabot nie fa and hubby beli dekat westcourt since harga dekat sana berpatutan dan design-design nya memikit hati...

Basic dan selesa.. itu yang fa boleh gambarkan keadaan tempat berteduh kami nie...
in sha Allah nanti fa update hasil lepas deco ya.. ^_^

wassalam







No comments: