Monday, September 15, 2014

Water Purifier yang mana yang ok eh???

Salam

dalam duk baca journal tetiba terlintas dekat otak, eh rumah karang xda penapis air lagiiiii how???? so jari pun mula la menaip... google mana yang ok and affordable... dalam hati berkenan giler dengan coway.. review another blog cakap bio-aura pun ok n elken... comfius and me confius.... help please blogger tersayang ^_^

psst:: ada tak yang jenis bayar bulan2... nak bayar sebijik terus alamatnya kena posa sebulan laaaa hihihi

2 comments:

Tautan Hati NabilaHasyim said...

Effa, kita ada jual water filter.

nak yang alkaline pn ada, yg hot & cold pun ada...

nak bayar bln2, xda. Tp boleh bagi utk 2x bayar.

Harga masih releven, plg mahal pun rm1500.
drpd byr bln RM 120 selama 6 thn, lg berganda2 kosnya kan...

boleh tgok kt my blog...
http://menggapaicintailahi.blogspot.com/2014/09/jualan-water-filter-terus-ke-rumah.html
or WhatsApp 0193330380.

Juz info kat effa, kalau berkenan yang harga mampu.

TQ

misz sheyla said...

better coway kot...xyh susah2 masak air bagai