Tuesday, July 22, 2014

Semangat Kembali Untuk Menaip ~ Running Man Give Away

Salam..

Malam nie lepas kemas mengemas, tetiba terasa nak menaip... al maklum la PJJ sekarang nie... so masa lapang di waktu malam sangat la lapang... hihi ( counting days to meet you en hubby) then teringat yang fa pernah janjikan give away Running Man kan???? ada sesapa ingat lagi tak??? kalau tak ingat meh click kat sini...

sekarang dah masuk episode ke 200+ dah so kalau fa nak bagi sekali gus dekat pemenang macam terlajak benor bertuahnya dia... nak bagi episode by episode ok ke tak??? have any suggestion?? 

Fa ingat nak buat episode by episode.. cadangnya laaa... hihi tapi kalau ada cadangan yang lagi best.. akan dipertimbangkan... jangan segan silu drop your suggestion ya... ^_^

Since sekarang jadi penggangur terhormat, menantikan en USM approved ke idak permohonan fa untuk further study.. maka mode marathon running man bermula sejak minggu lepas... hohoho start dari episode 1 sampai sekarang episode 67 nampak la macam mana Kwang So yang innocent dan pendiam bertukar mencari betrayer hihihi... Gary yang comot ke Gary yang hensem!!... k la.. nak sambung tengok running man... daaaa ^_^

wassalam..

2 comments:

Syuhada Salleh said...

dah 205 episode skang..mmg folo every week..

yana Jasni said...

hahah... yana pun baru episod 67..
gila kentang punya running man.. heheh..