Tuesday, May 6, 2014

Lamanya Tak Update !!!!

Salam...

Weeee lamanya fa tak update ini blog... T_T maaf tuntutan lain sangat memerlukan daku... biasa la benda baru nak setup mesti perlukan lebih tumpuan... Alhamdulillah.. sekarang dah boleh bernafas sikit... ^_^

Lamanya tak berkarya menyusun bunga, lamanya tak berkarya menaip kata, lamanya tak berkarya mencipta rasa... semuanya gara-gara bisness baru ku...  So sesiapa yang nak tempah gubahan hantaran, masih dibuka ya tempahannya...  ^_^

Hari nie tak ada motif nak berberita cuma sekadar melepaskan rindu untuk menaip dalam blog nie.. terfikir janji fa dengan korang sal running man Giveaway tue kannnn... ampun... tak sempat dilancarkan lagi plus banner segala bagai pun xda lagi... sungguh tak sempat..... T_T In Sha Allah kalau semuanya dah siap nanti fa war war kan k... bila?? bila banner dan semua siap baru fa anncounce k... ok la need to go, pagi-paginya pelanggan banyak datang ketuk kedai... karang majuk plak kalau tak dibuka pintu heeee...

Wasalam ^_^ 

2 comments:

mama amir said...

semoga dipermudahkan segala urusan fa...insya Allah

Mar Mansor said...

patutlah sepi jek..bz sangat nih..