Thursday, April 10, 2014

Cerita kami petang nie


Dialog kami dalam facebook since en hubby outstation :)

me       :: b.. toilet kita bau something la...
hubby  :: ermm... bau apa??
me       :: bau macam bangkai je kat syiling huhuhu
hubby  :: ermm bau dari air x??
me       :: tak.. jangan cakap sayang tak basuh toilet, hari-hari basuh ok..
hubby  :: nanti la b check... ke bau baju basuh peram tak sidai kat toilet sebelah..
me       :: -_-" bukan laaaaa.... mana sayang basuh baju pun minggu nie... (opsss hehe ye                         la..selalu akan  dikumpul baju-baju ke weekend or bila bakul dah penuh je baru       
                basuh ^_^)
hubby  :: mana la tau.. hahaha...
me       :: dua kali -_-" (mendalam tueee.. bukan sengan xsidai ok, terlupa je kekadang ^_^")
hubby  :: adeh, macam mana nak panjat nya nanti... nanti la pikir...
me       :: beli je pewangi toilet banyak-banyak.. hehe
hubby  :: ermm ok gak tue, bangkai tue lama-lama nanti dia reput.. ngan panas lagi cepat 
                 reput...
me       :: hahahahahaha  *gelak guling-guling.... stail orang malas zaman sekarang... hahaha

kalau orang apa solution korang?? ce bagi opinion... :)

No comments: