Tuesday, April 1, 2014

BULAN UNTUK OSTEMATRIK SHAKLEE!!!

Salam...




Hari nie dah masuk bulan april yeee... and 1 haribulan of course la ada offer baru dari shaklle kan... dan untuk kali nie ostematrik ambik tempatnya... sangat-sangat best ok... as usual buy 6 and free 1.. sangat superb ok...

Banyak sangat sampai 6??? no no no.. boleh buat stock siap2 untuk setahun dengan harga yang sangat superb so sapa cakap banyak and tak berbaloi?? boleh juga share dengan orang sekeliling kita especially our parent... as we know, our body akan hilang kalsium seiring dengan usia.. sebab tue mak ayah selalu mengadu sakit lutut and so on... so dengan ambik ostematrix, kalsium dalam badan ada seimbang dan stable still macam orang muda... this is the time for us to show our love and care toward our parent... :)


meh nak citer sal kehebatan ostematrix nie...

PERBEZAAN OSTEMATRIX SHAKLEE dengan yang lain

  1. kalsium isinya yang paling seimbang memastikan kadar penyerapannya adalah 99%.
  2. Formulanya yang unik dibuat daripada mineral semulajadi dan garam mineral dari laut mati.
  3. Mengandungi kalsium, magnesium, fosforus dan vitamin D, zinc, kuprum, manganes dan boron. Nutrien ini perlud diambil bersama untuk mengelakan endapan sesetengah mineral.
  4. Kajian telah membuktikan supplement kalsium akan meningkatkan ketumpatan wanita yang telah berumur secara berkesan.
MANFAAT UTAMA OSTEMATRIX SHAKLEE

  1. MENGUATKAN TULANG - kalsium menghalang osteoporosis, menguatkan kuku, kerangka, gigi dan sistem saraf. Ia juga merawat tulang retak, osteomalacia, kuku rapuh, eczema, kekejangan, gusi berdarah dan merangsang darah memekat.
  2. MEMPERBAIKI KEKEJANGAN DAN KEBAS-KEBAS - pengambilan 600mg kalsium sebelum tidor akan memperbaiki kebas-kebas, kekejangan, sakit sendi dan artritis.
  3. MERINGANKAN STRESS - mengimbangi tekanan darah, memelihara denyutan jantung, impuls saraf, penenang saraf, menggalakan tidur selesa, memperbaiki jantung berdebar, gementar, mimpi buruk dan stress. Juga memperbaiki depresi, mood swing, sakit kepala dan pitam
  4. MEMPERBAIKI MASALAH HAID - kajian menunjukan pengambilan 1000mg kalsium dan magnesium serentak meringankan sakit waktu haid dan membantu membuang air kecil.
  5. PENGALKALIAN TUBUH - Kalsium adalah mineral alkali dan ianya berkesan memastikan imbangan pH tubuh. Ianya juga menghalang obesiti diwaktu umur tua. Tambahan pula kalsium membantu penyerapan nutrient dan meransang detoksifikasi.
  6. MEMPERBAIKI HIPERAKTIVITI PERUT DAN SAKIT GASTERIK
  7. VITAMIN D, MAGNESIUM, ZINC, BORON, MANGANES DAN KUPRUM - Memelihara metabolism kerangka dan pertumbuhan otot, menyusun enzim yang diperlukan untuk membaiki tulang rawan dan menghalang artritis.

banyak kan faedah nya... jom borong jom sementara tengah promo nie
grab untuk diri sendiri, keluarga and also our parent
do pm me at my facebook effafarhana
or email me :: fareezfarhana@gmail.com

feel freee to ask ^_^

1 comment:

Farah Waheda Wahid said...

oh bulan ni bulan promo ostematrix pulak yer...semoga mendapat sambutan dear...