Thursday, March 20, 2014

result SPM hari nie eh??

Salam...


dengar-dengar result SPM kluar hari nie kan??? dah lama tak ikut perkembangan SPM since dalam family semua dah lepas SPM aka dah tua-tua dah belaka... heheeee

Teringat masa teman adik pergi ambik result SPM 3 tahun yang lepas... adik fa nie memang jenis tak ada perasaan.. selamber je rilex... fa yang nerves... fa sorang je teman dia ambik result since mak ada event besar kat sekolah and abah busy kerja kat airport... masa nak umum pelajar yang dapat straight As nampak la muka masing-masing dah berubah but my sis macam tue jugak!!! ~ tak ada perasaan... -_-"

once nama dia di umumkan as one of straight A's list, nie haa akak dia yang melompat... dia??? bangun rilex je naik atas stage and ambik sijil madel... -_-" malu la plak bila ingatkan balik but I'm proud with her... 

miss her so much.. now she further her study at Mesir in medic under JPA scholarship... holding our parent hope and ambition... honestly, I miss her damn so much... and always prays that she will be fine there and can finish her study as soon as possible.. Luv u sis ^^

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

yup all the best kepada mereka2 yang bakal ambil result or dah ambil result tu...

sYiRa LoKMaN said...

syokkk tu blja kt mesir