Friday, March 14, 2014

Magic Powder JSD

MAGIC POWDER “SUSUK DARA” 


Masker Vagina RM25
1001 KEGUNAAN MASKER VAGINA SELAIN DRPD MEGECILKAN LUBANG TUT KITA DAN MENGAWET MUDAKAN TUT2 KITA...MASKER INI JUGA BOLEH DIGUNAKAN SEPERTI BERIKUT :
Ada antara kita pompuan ni,ketiak dia hitam. puncanya-lama sgt pakai deodorant.Hitam tu sebenarnya kesan sel kulit mati yg bertepek xmau jatuh.Nak hilangkan senang je.Sental je dengan masker vagina tu.hihi putih berseri mcm rendam klorox uolss!! Tempat tut2 tu kalau disental lembut setiap hari akan menjadi cerah.
Masker ni juga boleh digunakan kepada kulit yg gatal2... seperti ruam n geli gata..(sumpah puntianak org dolu2 kata).
Ada juga yg gunakannya tuk kecutkan jerawat. Bayi bawah 2 thn boleh gunakan masker ini.
- Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU sebagai bedak.
- Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
- Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MAGIC POWDER SUSUK DARA.
*** Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area pipi kanan dan kiri
Khasiatnya:
- Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus
- Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
- Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang

- Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Faraj

testimoni dari pengguna kami ::




So apa lagi..
kalau ada masalah yang berkaitan...
boleh pm fa dekat farra healthy life
feel free to consult :)

pssttt:: makin lama simpan alamatnya makin berkerak la... dari simpan baik rawat kan ^_^

No comments: