Saturday, March 22, 2014

macam tak ada sambutan jerrrr

Salam...

ermmm macam tak ada sambutan je Giveaway bulan nie... boleh tak bagitau kenapa???? sob3.. maaf ye kalau penyertaan tak melebihi 60 orang, giveaway bulan nie akan dibatalkan ye cause ianya tidak setimpal dengan hadiah yang ditawarkan... sob sob sob.. so sesiapa yang nak join boleh join dekat sini yaa


thanks ^_^

2 comments:

shahida rahim said...

sabar2 tarikh tamat lambat lagi..diorang suka join last2 tu..

misz sheyla said...

lambat lagi tarikh lastnye...kite skang payah sikit nk join giveaway sebb kena like page banyak sgt...nk loading satu2 lambat beno...tu yg jrg join ga dah skang...