Sunday, March 16, 2014

Atasi masalah ketiak Hitam dengan MV

Salam...

masker vagina

Hari nie fa nak share testimoni sendiri bila guna masker vagina dari JSD nie... hari tue masa order stok JSD dengan pengedar aka sifu fa, fa selitkan sekali Masker Vagina (mv) nie dalam order... niat nak bagi cerah and ceria celah lengan ni haa plus tengok testimoni dari my sifu sendiri, ianya berkesan!!! so dengan yakinnnya fa pun order...

Keesokannya dapat-dapat je mv nie teruk try... eh eh ye la.... tak yah pakai deodorant dah la... tak berbau or berpeluh dah ketiak nie haaa... so semakin la rajin sapu mv kat celah lengan tue... Alhamdulillah dalam masa 3 hari dah boleh nampak perbezaannya... wahhh makin cerahhhh bestnyaaaaa...(lompat sampai syiling weeee)

Dah lama cari product untuk cerahkan ketiak nie... tapi takut nak beli sebab takut ada yang guna acid or chemical... but mv dari JSD nie 100% herba ye.. sebab tue dengan beraninya guna tiap2 hari ^_^

maaf la fa tak leh tunjuk picture nya... but believe me... its work.. alhamdulillah.. plus tahan lama and affordable... just RM25 /5gm... tahan dalam sebulan ke 2 bulan bergantung pada cara penggunaan....

pm fa ye untuk maklumat details dekat farra sweethome.. inshaAllah will help you to solve your intimate problem :)




No comments: