Sunday, February 16, 2014

Penyelesaian Masalah Keputihan Wanita

Salam...

Sekali lagi hari nie fa nak cerita sal Faminie Wash dari JSD... excited and restory sebab kagum dengan effect yang dia bagi lepas guna especially time period... sentiasa segar, selesa and sejuk lepas guna FW nie... 

Meh kenal FW dengan lebih dekat meh ^_^


Nama Produk : Cool Medicated Feminine Wash
Kuantiti : 100 MLHarga : RM48
Baunya wangi, dingin dan menyegarkan. Ianya feminine BERUBAT yang sesuai untuk KEPUTIHAN.
Sesetengah orang yang ada alergik bila berpeluh celah peha dan gatal-gatal amat sesuai menggunakannya. Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang.
kebanyakkan feminine wash yg dijual di pasaran bila diguna setakat mencuci dan hilang bau sahaja tapi dengan feminin wash keluaran JSD...mmg gempak giler..rasa segar sangat...mmg terasa beranginnya dan cool di Miss V.
Boleh buat kita cergas sepanjang masa.. tak perlu picit banyak sangat...sedikit sahaja sudah menckupi...boleh digunakan utk tempoh lebih lama....

Tak rugi beli dgn RM48,anda dpt kesegaran sepanjang masa, miss v sihat dan bersih malah ianya menghilangkan bau yg kurang menyenangkan.. bauan semulajadi adalah normal dan ramai wanita mengalaminya. Ianya berpunca dari peluh, bakteria dan perubahan hormon. Cucian setiap hari boleh mencegah bauan ini. Jika ada masaalah dgn kelembapan melampau, keputihan dan perpeluhan yg mendatangkan bau bolehlah gunakan MISS-V: Cool Medicated feminine wash ini. Tetapi awas..jika terdapat bauan yg luarbiasa itu adalah tanda jangkitan vagina.


  1.  Diperbuat dari bahan2 alam semulajadi seperti herba, flora dan tumbuh-tumbuhan untuk mengekalkan pH normal vagina. 
  2. Tumbuhan dan herba digunakan utk membersih dan menghalang bauan kurang enak dan mencegah kegatalan. 
  3. Selamat dan sangat lembut utk kegunaan harian hingga boleh digunakan diseluruh badan.
  4. Kandungan herbanya menolong mengekalkan kelembapan semulajadi di kawasan vagina, mencegah kekeringan melampau dan membuat anda berasa selesa. 
  5. Tumbuhan istimewa yg digunakan mengandungi bahan berubat antiseptik serta mengencangkan otot vagina. 
  6. Amat membantu di waktu kedatangan haid dari semua ketidakselesaan. 
  7. Kebersihan yang meyakinkan
best kan... keputihan hilang, bau hilang, and fresh sentiasa... pernah sekali tue fa stop guna, bukan sebab xbest ye sebab lupa masukan dalam bag masa balik kampung... seriusly xselesa... masalah lama pun datang balik... terpaksa bertahan until balik kuantan balik.. pastu baru yeay..... selesa and mood kembali happy ^_^


so apa la... meh pakat2 cuba FW nie... jamin senyum sentiasa lepas guna.. ^_^


antara testimoni pengguna FW ^_^




untuk pembelian...
boleh contact fa sendiri or direct ke
free consultation ^_^


No comments: