Wednesday, February 26, 2014

Pantang Larang JSD

Salam...


Kami di JSD sangat mengambil berat tentang masalah customer.. menyelesaikan masalah customer dengan cara yang berkesan adalah keutamaan kami.. oleh itu pantang larang ketika menggunakan product JSD terutamakan berbentuk capsul sangat dititik beratkan... apa pantang larang JSD?? meh tengok kat bawah ::

1.sebarang jamu2 atau sebarang kandungan herba tidak boleh di campur dengan produk jamu susuk dara (jsd)...x kire la brand ape pun...
 2.sebarang ubat yang tiada kandungan herba lain ..jarakan 2 jam dengan apa2 produk jsd...ini termasuk la pil perancang..
 3.segala jenis pelangsingan badan x kira la susu ke coklat ker ape2 jer yang berkaitan dengan pelangsingan badan tidak dibenarkan untuk dicampur dengan mana2 produk jsd...
 4.sekirannya anda ada amalkan produk pelangsingan atau jamu-jamu lain, anda perlu berhenti selama sebulan dan baru boleh mula ambil jsd.
5.ibu2 yang menyusu badan di galakan untuk mengambil jsd ni sekurang2nyer baby berumur 6 bulan ke atas..tp tengok juga pada antibodi baby anda kerana ramai agen jsd yang menyusu anak dan amalkan jsd sejurus habis pantang.
 6.untuk pemakai iucd, anda hanya boleh amalkan jsd selepas setahun.
 7.pengamal jsd, digalakkan berpantang untuk hasil yang baik.
- pantang minuman sejuk dan berais
- pantang air kelapa dan bergas
- pantang durian dan madu - dilarang meminum minuman keras
 8.sila pastikan anda mematuhi dan faham syarat-syarat pengambilan jsd.   mohon kerjasama...
 kami di family jsd tidak mahu bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang komplikasi diatas keraguan anda untuk mengikuti arahan kami.

terima kasih :)

untuk free consultation.. feel free to contact me on farra sweethome ^_^

No comments: