Wednesday, February 19, 2014

Lubuk blogger untuk tambah side income " H12 Media Ads "

Salam..

pernah dengar tak H12 media? H12 nie ala-ala macam nuffnang juga tapi yang bestnya dia count bukan per click tapi per visitor... wahhh best kan.... lagi best, setiap kali kita nak cash out, tak perlu tunggu lama, sebab semuanya akan masuk dalam paypal... cepat dan mudah!!!

Fa dah lama join nuffnang and still tk dapat cash out lagi sebab tak cukup limit... letih nya menunggu... sob sob sob... so bila tengok ramai bloger-bloger otai join H12 media... apa lagi fa pun take the chance... senang and mudah dengan H12... ramai yang bagi positive comment and ramai yang cakap UNTUNG!! ^_^

haaaa apa lagi, jom la join ^_^

macam mana nak join??
mudah je...

  1. click link nie http://www.h12-media.com/pub/?ref=4697268 
  2. Isi form selengkapnya, pastikan emel adalah betul.
  3. Check emel anda untuk pengesahan.
  4. Login akaun H12 Media Ads dan pilih menu "Web Sites"
  5. Klik "Add New Site", pastekan URL blog anda di ruang yang disediakan
  6. Untuk soalan "Choose Site Ownership Verification Method" tersebut, pilih "Add a meta tag into your website"
  7. Copy meta tag H12 Media Ads dan paste kan di template blog anda. Paste selepas kod < head>
  8. Tick button "Accept Rule" dan klik Verify.
  9. Anda harus menunggu selama 24 jam untuk pengesahan.
  10. Selepas website anda disahkan, klik menu "Banner Tags" dan pilih mana-mana jenis iklan dan paste kan coding di blog anda. Selesai.
Selamat ber H12 ^_^

3 comments:

Aziha Ismail said...

na join jugak la..hehe :)

farhana effa said...

jemput2 :)

Katak Comel said...

iklan nie byk kempen yg annoying la mcm potong tali bra..
huhu