Thursday, February 13, 2014

Jamu Susuk Dara ~ Femininie Wash

Salam..

Hari nie fa nak review satu product nie yang classic nampak luarannya tapi sangat power bila pakai... dah nak masuk dua tahun dah fa setia dengan Femininie wash dari Jamu susuk dara nie... Alhamdulillah.. masalah macam keputihan, mis V berbau, mis V berkulat and so on selesai lepas pakai FW nie... ketat pun ye jugak opsss ^_^ serius tak tipu... dulu sebelum jumpa FW nie... harus la panties kotor je... stress nak mencucinya... but after guna FW selesai masalah.. no panty liner.. segar and fresh selalu... ^_^

Paling best FW nie tahan untuk 2-3 bulan... sangat jimat and berbaloi.... siapa yang pernah cuba mesti setia dengan FW nie.. ^_^


so kalau berminat... boleh dapatkan FW nie dekat farra sweethome
dia ada jual product original JSD nie....
pilih yang original je tau ^_^

wasalam

No comments: