Tuesday, February 18, 2014

Intim Gel ~ JSD atasi keputihan & masalah wanita

Salam...

Pagi nie fa nak berceloteh sal Intim Gel dari Jamu Susuk Dara... terbaik dari ladang.. ^_^


MISS-V INTIM GEL RM56/tube/15 ml

berfungsi membantu mengembalikan intimasi/ghairah wanita. Gel berubat yg diadun dgn herba tradisional membantu menyuburkan dinding faraj dengan melancarkan peredaran darah pada tisu2 lmbut didinding faraj. herba akan mengaktifkan sel2 sensitif faraj setersunya meningkatkan ghairah terutamanya di bhg 'clitoris' spya lebih berghairah. amat elok utk mereka yg sudah menopos, faraj kering dan wanita yang tidak bernafsu tidak kira usia. gel ini berubat dimana ia bole mencegah dan mengubati fungus di dlm faraj lalu mencegah keputihan.

Kebaikan:
1.Mengetatkan bahagian intim
2.Memberi kepuasan maksimum
3.Mencegah bau di bahagian sulit
4.Mencegah pengeringan
5.Membunuh bakteria & fungus
6.Mengatasi masalah keputihan

cara guna gel
"sapukan ke dalam vagina guna jari sedalam yg boleh. ini adalah utk mengaktifkan sel2 di "vagina canal" atau laluan vagina spya lebih sensitif. Ramuan herba akan melancarkan peredaran darah sehingga ke "kelen***" dimana ada satu titik ghairah dipaggil "G-SPOT". gel ini akan mematikan fungus2 dan bakteria di dlm vagina lalu mencegah terjadinya keputihan. apabila bersih dinding vagina akan menggebu dan subur serta lembap kembali. boleh digunakan oleh sesiapa saja tanpa mengira usia. ada juga wanita yg masih muda tetapi hilang ghairah kerana tiada sensitivity especially selepas bersalin. elok utuk mereka yg faraj kering kerana ia menyuburkan dan kembalikan kelembapan semulajadi dan amat2 sesuai utk mereka yg menghampiri peringkat menopos dan yg telahpun menopos. insyaallah gel berubat ini dapat mengembalikan keremajaan vagina dan mengembalikan keghairahan yg semakin lupus."

so pada wanita-wanita yang mempunyai masalah seperti diatas..sangat disarankan menggunakan intim gel nie... 

psstt.. keputihan bukan perkara normal & perlu dibanggakan yaaa... perlukan rawatan untuk mengatasinya ^_^

so untuk maklumat lebih lanjut boleh dapatkan free consultation dari farra sweethome or pm fa sendiri dekat fb effafarhana... feel free to chat ^_^

2 comments:

Liyliz said...

HIK KITE BELUM KAWIN, DAH KAWIN BARU NK TRY .. dari www.lilizazaliza.blogspot.com

farhana effa said...

kalau belum kawin, boleh guna Faminie Wash... dia dapat hapuskan bakteria fungus, hilangkan bau dan keputihan juga ^_^