Tuesday, February 11, 2014

homestay di penang!!!

Salam...

Entry live from utara malaysia!!! peace!!! ^_^

Hari nie fa nak tunaikan janji untuk review homestay kawan fa di penang... Homestay ini homestay dua tingkat yang terletak di Gelugur, Penang...  sangat selesa dan sesuai kalau datang trip dengan family yang ramai... ala-ala duduk rumah sendiri sambil holiday... ^_^

ini homestay nya.. sangat selesa, bersih and kemas.. itu paling utama bagi fa kalau nak pilih tempat menginap
tak kira la hotel or homestay ^_^



Homestay ini mempunyai 3 bilik, master bed room ada 1 king bed size and 1 katil bujang plus aircond ye.. ^_^
sangat best!!!

untuk 2nd room pulak ada 1 queen bes size and 1 katil bujang


and untuk third room ada 2 single bed size with aircond ^_^

meh fa tunjuk sekitar homestay nie and facilities yang ada k ^_^







macam duduk kat rumah sendiri kan.. everything provided...
best kan...

so pada sesiapa yang nak datang pulau mutiara and nak cari tempat tinggal yang selesa and comfortable..
jemput-jemput singgah and stay dekat Gelugor Homestay!! 


wasalam ^_^

1 comment:

Kisah Si Dairy said...

kalau bercuti ke sana boleh la buat rujukan entry ni..thanks sharing