Monday, February 17, 2014

Happy Mondays all...

Salam....

#reminder... GA " Ladies Closet Giveaway by effafarhana masih berlansung " so sesiapa yang tak join lagi..sila & jemput join ye ^_^

Alhamdulillah..dah selesai mengemas rumah, makan and now lepak depan lappy sambil2 membalas order and tempahan dari customer.... Alhamdulillah rezeki dariNya...

Tengah2 mengadap lappy... haa terpikir nak buat another giveaway.. but kali nie more on kesihatan la pulak... tapi macam tamak la pulak kan kalau lansung kan serentak dua GA bulan nie... so better simpan untuk bulan depan... stay tune yaaa ^^

Sambil lepak-lepak tue apa kata korang tolong menderma sikit sebanyak dekat tabung fa nie... sharing is caring ^_^

:: tabung 1::
:: tabung 2 ::
:: tabung 3 ::
:: tabung 4 ::
:: tabung 5 ::

thanks ya ^_^