Tuesday, February 18, 2014

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Salam...

Lama rasanya xjoin Giveaway by Dunia sebenar Shida... selalunya memng tak akan miss join GA yang dia anjur kan sebab hadiahnya semua meletup and meriah...^_^ kali ini seperti biasa hadiahnya sangat menarik!!! tak percaya?? ce click kat banner di bawah...

Jom ramai-ramai join GA nie....  hari nie last... cepat2 ^^


Assalammualaikum, peace upon you.
http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :
Kategori Blogger : 
Kategori Onlineshop :

6 comments:

Shida Radzuan said...

thanks sudi join GA 5K Dunia sebenar Shida,
senarai pserta dah update blh lah semak no.pserta masing2 :)
good Luck :)



admin,
www.duniashida.com

Normi Nieza said...

gud luck..:)

zaf said...

zafirah here :) dr GA kak shida. jmput singgah n baca entry :)

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2014/02/specially-written-for-pregnant-mommy.html

N-fiq :D said...

HYE! Blogwalking here. Jemput join Giveaway saya pula ye :)
http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/the-superpapaya-giveaway.html

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum w.b.t.. Walaupun giveaway di dah close dan rasanya dah ada pemenang, Eraz guna senarai nama ni untuk terjah blog rakan-rakan yang lain.. Kira nak berkenalan la ni.. Hehe..

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

deno said...

DAYANGDENO datang folo sini no #306 :) Jom ke blog deno?^^