Wednesday, January 8, 2014

Review bLOg ::Shasha Shari

Salam...
hari ini fa nak review blog pemenang untuk "1st giveaway by effafarhana". Pemenang bertuah itu adalah Shasha Shari!!!


simple and nice blog...
fa suka sebab tak perlu semak-semak dengan segala bagai tool
easy to view and rasa ringan je nak buka blog nie
ringan tue maksudnya tak perlu tunggu lama untuk loading tool and etc
macam sesetengah blog...

owner pun sama jenis macam fa which is suka join GA...
so kalau korang nak tahu GA terbaru...
refer je kat blog nie...
boleh la tambah penyertaan kan...

conclusion:: simple and nice blog ^_^



1 comment:

sha purplegirl said...

Hehe, Thanks for the review. :D