Monday, January 13, 2014

Preview Tempahan gubahan hantaran ~ green papermint ~

Salam...

hari nie fa nak tunjuk preview tembahan gubahan hantaran untuk bff fa nun jauh di bagan serai... as request green papermint... kali nie gubahan hantaran nie ambik masa yang agak lama untuk buat sebab perlukan ketelitian and focus untuk kerja-kerja menjahit.. 100% hand made ok... ^_^

Bermula dengan research di internet sal green papermint, then brain storming tentang design yang bakal di buat secara kasarnya, keluar mencari material yang suitable, nice and good quality (good quality is importance to produce a good product) and finally time to make all the idea came true.... penat tapi puas hati!!! ^_^

Majlisnya inshaAllah awal bulan depan and fa akan delivery inshaAllah esok pagi sebab next week fa dah nak balik kuantan.. rindu bangat dengan rumah n bantal peluk fa yang sorang tue hehehe... tak adil la kan kalau fa tunjuk full gubahannya before majlis... so meh fa tunjuk preview nya dulu k untuk cuci-cuci mata... ^_^


untuk tempahan gubahan, fa masih buka dan akan sentiasa buka selagi fa tak busy sebab hobi and minat tak mungkin akan tinggalkan... hehe..
so pada sesiapa yang nak tempah gubahan hantaran sekitar kedah, Perlis and kuantan... 
boleh PM fa kat facebook or email fa fareezfarhana@gmail.com
harga boleh dirunding mengikut bajet anda juga ^_^
I will try my best to make ur big day ^_^

wasalam... ^_^

1 comment:

Farah Waheda Wahid said...

kreatif dan cantik... ^_^