Thursday, January 30, 2014

Michiko Scarves collection

Salam...

hari nie fa nak review sal satu butik on9 nie.. namanya  MICHIKO SCARVES comel kan!!! heheh collection nya pun comel and sangat la elegant... dari jubah sampai la ke scarve nya.... fa kenal butik ooline nie dari kak ajwad.. masa tue tengah pening-pening nak cari baju untuk wedding bff fa.. plus kena jadi bridemaid la plak... so kak ajwad suggest this butik... wahhhh sangat cantik and elegant baju-bajunya....






ini antara collection terbaru dari michiko...
cantik kan...
selesa.. 
kainya sejuk, tebal, dan tak jarang...

ada banyak lagi collection dari michiko... 
so kalau nak tengok more boleh la jengok2 kat page nie::

1. https://www.facebook.com/michikoscarves
2. http://www.michikoscarves.com/

owner dia tersangat la friendly and cantik... 
just pm je dia... inshaAllah dia akan bantu  ^_^

selamat bershopping ^^

No comments: