Monday, January 27, 2014

Jom jana income masyukkk.. kachinggg

Salam...



Hari ini fa nak share sesuatu dengan korang semua, cara macam mana nak jana side income yang masyukkk and at the same time kita boleh jadi sihat dan juga dapat bantu orang sekeliling kita...

Fa dah join bisness nie lebih kurang3 minggu, on and off buat bisness nie since fa kena siapkan correction thesis and siapkan tempahan gubahan, sewaan b2b items... so bila buat income masyukkk tak buat xda la kan... ada pun sikit-sikit je... setimpal dengan usaha yang fa laburkan la... ^^

Fa sempat buat bisness nie 3 hari je tapi side income yang fa dapat hampir2 300 plus2... just sharing and sharing dekat semua dalam fb apa kebaikan product nie and bisness nie... xda rugi apa2 pun sebab productnya tersangat la bagus... dan bonus jualan tersangat superb... tak perlu promote kaw2 sebab umum dah sedia maklum kebaikan productnya... ^_^

haaa nak tahu product apa?? pernah dengar tak sal DOUBLE STEMCELL... ala yang umi aida jadi duta nya tue... ini la bisnessnya... kachinggg!!!!

ramai yang cakap... :: ala mahal la product nie...:: 

# aippp... memang akan mahal kalau tak jadi ahli... semua product macam tue kan.. harga ahli akan murah dari harga biasa.. so meh jadi ahli and guna secara percuma!!

haaa.. bila sebut percuma mesti ada yang cakap :: betul ke?? macam tak percaya je..::

# betul.. ada caranya.. nak tahu caranya ??? PM fa ok dekat facebook... inshaAllah fa akan terangkan sedetails2nya.... ^_^

bisness nie perlukan orang yang positive dan tak cepat putus asa... fa baru je mula kan balik semalam bisness nie lepas settle and selesai kerja yang perlu diutamakan... Alhamdulillah 2 customer until now dah register...  so bonus pun masyukk... see who said this bisness hard to be place... ingat satu benda nie je 

Rezeki itu milik Allah... 
niat bantu diri sendiri dan orang lain, pasti Allah bagi....
usaha itu perlu...
baru hasilnya berkat...

buang negetivity...
buang sifat cemburu pada orang lain...
buang prasangka buruk...
inshaAllah... everything will be fine...

positive thinking and attitude...
lead to success... 


siapa kata goyang kaki dapat income?? nope2.. sapa buat dia dapat ok... 
fa stop sekejap bisness nie aritue so no income masyukk..
 terbukti... slogan siapa buat dia dapat memang betul!!!

sebab tue dalam bisness nie tiada istilah orang atas dapat untung free2 macam tue je...
nope3...
leader kalau xbuat kerja pun xda untung ye...
orang bawah dia kalau buat kerja akan dapat lebih dari leader nya...

ramai dah buktikan nya...
nak tunggu fa??
im working on that... ^_^
so dari korang tunggu fa.
apa kata korang join fa... 
sama-sama kita jana income yang masyukkk

#have any question feel free to ask me ok ^_^

wasalam...






1 comment:

Farah Waheda Wahid said...

perkongsian yang menarik fa... ^_^ thanks for sharing...