Thursday, January 30, 2014

Michiko Scarves collection

Salam...

hari nie fa nak review sal satu butik on9 nie.. namanya  MICHIKO SCARVES comel kan!!! heheh collection nya pun comel and sangat la elegant... dari jubah sampai la ke scarve nya.... fa kenal butik ooline nie dari kak ajwad.. masa tue tengah pening-pening nak cari baju untuk wedding bff fa.. plus kena jadi bridemaid la plak... so kak ajwad suggest this butik... wahhhh sangat cantik and elegant baju-bajunya....






ini antara collection terbaru dari michiko...
cantik kan...
selesa.. 
kainya sejuk, tebal, dan tak jarang...

ada banyak lagi collection dari michiko... 
so kalau nak tengok more boleh la jengok2 kat page nie::

1. https://www.facebook.com/michikoscarves
2. http://www.michikoscarves.com/

owner dia tersangat la friendly and cantik... 
just pm je dia... inshaAllah dia akan bantu  ^_^

selamat bershopping ^^

Monday, January 27, 2014

Jom jana income masyukkk.. kachinggg

Salam...



Hari ini fa nak share sesuatu dengan korang semua, cara macam mana nak jana side income yang masyukkk and at the same time kita boleh jadi sihat dan juga dapat bantu orang sekeliling kita...

Fa dah join bisness nie lebih kurang3 minggu, on and off buat bisness nie since fa kena siapkan correction thesis and siapkan tempahan gubahan, sewaan b2b items... so bila buat income masyukkk tak buat xda la kan... ada pun sikit-sikit je... setimpal dengan usaha yang fa laburkan la... ^^

Fa sempat buat bisness nie 3 hari je tapi side income yang fa dapat hampir2 300 plus2... just sharing and sharing dekat semua dalam fb apa kebaikan product nie and bisness nie... xda rugi apa2 pun sebab productnya tersangat la bagus... dan bonus jualan tersangat superb... tak perlu promote kaw2 sebab umum dah sedia maklum kebaikan productnya... ^_^

haaa nak tahu product apa?? pernah dengar tak sal DOUBLE STEMCELL... ala yang umi aida jadi duta nya tue... ini la bisnessnya... kachinggg!!!!

ramai yang cakap... :: ala mahal la product nie...:: 

# aippp... memang akan mahal kalau tak jadi ahli... semua product macam tue kan.. harga ahli akan murah dari harga biasa.. so meh jadi ahli and guna secara percuma!!

haaa.. bila sebut percuma mesti ada yang cakap :: betul ke?? macam tak percaya je..::

# betul.. ada caranya.. nak tahu caranya ??? PM fa ok dekat facebook... inshaAllah fa akan terangkan sedetails2nya.... ^_^

bisness nie perlukan orang yang positive dan tak cepat putus asa... fa baru je mula kan balik semalam bisness nie lepas settle and selesai kerja yang perlu diutamakan... Alhamdulillah 2 customer until now dah register...  so bonus pun masyukk... see who said this bisness hard to be place... ingat satu benda nie je 

Rezeki itu milik Allah... 
niat bantu diri sendiri dan orang lain, pasti Allah bagi....
usaha itu perlu...
baru hasilnya berkat...

buang negetivity...
buang sifat cemburu pada orang lain...
buang prasangka buruk...
inshaAllah... everything will be fine...

positive thinking and attitude...
lead to success... 


siapa kata goyang kaki dapat income?? nope2.. sapa buat dia dapat ok... 
fa stop sekejap bisness nie aritue so no income masyukk..
 terbukti... slogan siapa buat dia dapat memang betul!!!

sebab tue dalam bisness nie tiada istilah orang atas dapat untung free2 macam tue je...
nope3...
leader kalau xbuat kerja pun xda untung ye...
orang bawah dia kalau buat kerja akan dapat lebih dari leader nya...

ramai dah buktikan nya...
nak tunggu fa??
im working on that... ^_^
so dari korang tunggu fa.
apa kata korang join fa... 
sama-sama kita jana income yang masyukkk

#have any question feel free to ask me ok ^_^

wasalam...






Saturday, January 25, 2014

our late night movie "lone surviver"

Salam...

Semalam lepas magrib and dinner en hubby request nak gi tengok late night movie dekat ECM, so fa ikutkan jerr.. lagipun dah lama tak keluar date dengan en hubby since en hubby sukmo busy -_-

Rupanya en hubby dah ada movie yang nak ditengok nya... terus grab 2 ticket for lone survivor movie...
Review that movie???

- fa tengok separuh je and separuh lagi tutup mata... eeeiiiii seram and ngeri kot.. tembak-tembak..sana terpotong... sana terbelah... sini tercabut.. sinun sebelih... last2.. separuh je tengok... heeeee ^_^ en hubby cakap pas nie kita tengok citer cinta cintun David teoh je ehh... hehehe...

Pada sape-sape yang prefer citer perang-perang tue boleh la ye cuba2 tengok citer nie... kalau fa, fa prefer comedy, techno or science fiction... ngeri2 maaf la ye... out of my scope hehehehe ^^

wasalam...

Friday, January 24, 2014

Kes pembunuhan kanak-kanak usia 2 tahun

Salam Jumaat semua...

Sayunya hati bila tengok wajah comel adik nursyafiqah yang jadi mangsa pembunuhan kejam manusia berhati binatang tue... comel sangat tengok wajahnya... sungguh hati ini tak sanggup membaca lebih lanjut tentang kisahnya... tak sanggup... tujuan fa menulis tentang kisahnya bukan untuk mencari salah siapa.. tapi menilai dan mencari jawapan atas persoalan.. sanggupkah manusia yang diberikan Allah sifat kasih dan sayang sanggup memperlakukan perkara sebegini rupa?

Terguris hati fa melihat dan membaca rentetan kisah tragis itu.. ramai pasangan inginkan zuriat secomel syafiqah.. tapi mengapa yang sudah dianugerahkan olehNya masih lalai dalam menjalankan tanggungjawab.. sesungguhnya anak itu amanah Allah... wajib kita menjaga dan mendidik mereka ke jalan Allah... 

Dan pada pelaku.. sudah hilangkah kewarasan dan belas ihsan kamu terhadap makluk Allah hinggakan sebaik-baik makluk itu pun kamu sanggup mengkhianatinya??? Apa salah dia pada kamu.. apa dosa dia pada kamu... ingat hukum alam... ingat hukum Allah... tiap yang berlaku pasti ada balasannya... pasti ada harganya....

Fa tak sanggup nak post gambar adik syafiqah.. terlalu sayu untuk diceritakan dan terlalu sebak untuk ditulis tentang tragedi ini... kalau kawan-kawan nak tahu selanjutnya.. boleh rujuk link nie "Kronologi pembunuhan kanak-kanak 2 tahun"


benar dunia sudah tua..
benar alam sudah sampai ke penghujung nya..
benar kini diakhir zaman...
begitu juga penghuninya...


Wednesday, January 22, 2014

pada korang-korang yang kaki online Jom jana side income yang masyuk!!!! ^_^

Salam...

Di pagi yang sejuk and dingin nie fa nak minta tolong kawan-kawan boleh... click link nie... haaa  sebenarnya dalam website nie ada cara macam mana kaki2 online nak jana side income dengan hanya ada depan fb, blog or lappy... tak caya?? ce click dulu....

Dengan Stay Reward korang just sharing link yang diberikan and setiap unique click korang akan dapat USD10 plus register je dapat USD25.. macam nuffnang or 8share juga cuma yang nie korang just promote one link yang diberikan je... sekali cash out boleh dapat dalam RM1000+ depend pada banyak mana korang nya usaha nak promote la kan...

Best kan... register is free!!!! so tak rugi kalau join.... sambil-sambil duduk depan lappy dah boleh jana income kan... ^_^ jom register and click-click.... ini websitenya ^_^

Gubahan hantaran dan rental items still open

Salam

Kembali bersiaran dari kuantan setelah sebulan bertapa di kampung ^^ Alhamdulillah perjalanan selama 13 jam akhirnya selamat juga tiba... sangat night mare... 13 jam dalam bas and for sure after this tak akan lagi naik bas tue -_-"

Ok.. tak mau dah citer sal hal tue.. sekarang nak citer sal tempahan gubahan hantaran and sewaan veil, easel kayu.. semuanya masih dibuka ye..  kalau berminat boleh contact fa dalam fb or email untuk confirm kan date korang available tak lagi dengan items yang ada pada fa... fa prefer facebook sebab most of the time fa akan on9 fb... semua koleksi gubahan hantaran ada disini dan rental items ada disini..

Feel free to talk and chit chat... ^_^

wasalam...

Saturday, January 18, 2014

dia... anugerah terindah..

Salam...

Counting days to see my hero...
counting days to meet my sayang...
counting days to hug my bantal peluk....
Alhamdulillah....

dia ada saat aku perlukan sokongan...
dia ada saat aku perlukan teman bicara
dia ada saat aku kekeliruan...
dia ada saat aku kebuntuan...
dia ada saat aku jatuh dan tersungkur...
dia ada saat aku menangis...
Alhamdulillah...

menjatuhkan aku bukan sifatnya..
melemahkan aku bukan sifatnya...
mencaci aku bukan sifatnya..
membebankan aku bukan sifatnya...
Alhamdulillah...

hidup dengan nya aku tak minta harta
hidup dengan nya aku tak minta rumah mewah
hidup dengan nya aku tak minta intan permata
cukuplah sekadar yang perlu dan hak...

kerna...
hadirnya saat aku tak punya apa-apa sudah bererti...
hadirnya saat aku keseorangan sudah melebihi..
hadirnya saat aku kesempitan sudah memadai..
hadirnya dia saat disekeliling memandang serong sangat aku hargai...
perlukah aku minta lebih dari itu darinya??
cukuplah dia ada disisiku...
Alhamdulillah...

kamu adalah anugerah yang terindah dalam hidupku...
kamu adalah hadiah yang terbaik dalam hidupku...
Alhamdulillah.. 
syukur Ya Rabb diatas anugerah ini...
kekalkanlah kami hingga ke Jannah...
Kurniakan lah kami zuriat yang soleh dan solehah..
yang dapat mendoakan kami di dunia dan akhirat...
Amin...

Friday, January 17, 2014

Ujian dari Allah

Salam Jumaat semua ...



Tidak lengkap iman seseorang andai tiada ujian dari Allah
Allah menguji kita sama ada dari segi kemewahan, kesusahan, keikhlasan ataupun sekeliling kita
Allah maha Adil, Maha Pengasih dan Maha Penyayang..
Al-Quran dititipkan sebagai panduan..
Iman disemai sebagai memperkuatkan keyakinan..
Sunnah sebagai contoh ikutan penyelesaian masalah..
Ulamak tempat rujukan dan penyelesaian kekusutan...
Andai ada lagi yang bersungut hidup ini sukar...
pasti keempat-empat diatas ada yang rapuh dalam diri kita...
muhasabahlah....

Kita dikurniakan akal untuk berfikir...
untuk mencari jawapan pada setiap persoalan...
jangan sesekali bangkitkan alasan tidak punya masa
tidak punya waktu untuk memulakan pencarian..
kerna di akhir nanti pasti sesuatu yang mengecewakan bakal menanti...
permulaan nya sudah goyah..
masih ingin mengimpikan yang gah di penghujungnya??

sekeliling yang memerhati...
perlukah sindiran dan cacian dihidangkan sepanjang perjalanan itu..
insan sentiasa dalam landasan pembelajaran..
dan setiap pembelajaran itu pasti ada yang tersalah langkah
belajar lah melalui kesalahan...
guru yang terbaik juga adalah kegagalan...

kita tidak pernah dianugerahkan mohor untuk sentiasa diatas 
dan memerhati mereka yang dibawah dengan sindiran..
ingatlah hukum karma...
setiap yang berlaku pasti berbalik pada diri...
disitulah keangkuhan dan keikhlasan diuji dan dipertontonkan..

Pada diri yang sedang diuji..
ingatlah..setiap ujian itu tanda kasih sayang dariNya...

^_^
wasalam




Thursday, January 16, 2014

Preparation for next task

Salam...

Alhamdulillah... kali nie fa dapat tempahan bunga tisu yang bertemakan color oren dari b2b from pokok sena.. as usual haruslah kena buat research supaya hasilnya memuaskan... semalaman fa buat experiment untuk matchkan color... al maklumlah tisu nie color dia limited... fa suka guna tisu yang betul2 kertas tisu sebab bunga akan nampak sangat gebu compare dengan material lain.. so tempat yang fa selalu terjah untuk cari material nie adalah jusco.. ^_^

Meh tengok sikit sal experiment fa semalam... :)




ok itu je kot..preview dl k.. nanti dah siap fa tunjuk full but after majlis la ye.. baru adil n saksama ^_^
wasalam

Monday, January 13, 2014

Preview Tempahan gubahan hantaran ~ green papermint ~

Salam...

hari nie fa nak tunjuk preview tembahan gubahan hantaran untuk bff fa nun jauh di bagan serai... as request green papermint... kali nie gubahan hantaran nie ambik masa yang agak lama untuk buat sebab perlukan ketelitian and focus untuk kerja-kerja menjahit.. 100% hand made ok... ^_^

Bermula dengan research di internet sal green papermint, then brain storming tentang design yang bakal di buat secara kasarnya, keluar mencari material yang suitable, nice and good quality (good quality is importance to produce a good product) and finally time to make all the idea came true.... penat tapi puas hati!!! ^_^

Majlisnya inshaAllah awal bulan depan and fa akan delivery inshaAllah esok pagi sebab next week fa dah nak balik kuantan.. rindu bangat dengan rumah n bantal peluk fa yang sorang tue hehehe... tak adil la kan kalau fa tunjuk full gubahannya before majlis... so meh fa tunjuk preview nya dulu k untuk cuci-cuci mata... ^_^


untuk tempahan gubahan, fa masih buka dan akan sentiasa buka selagi fa tak busy sebab hobi and minat tak mungkin akan tinggalkan... hehe..
so pada sesiapa yang nak tempah gubahan hantaran sekitar kedah, Perlis and kuantan... 
boleh PM fa kat facebook or email fa fareezfarhana@gmail.com
harga boleh dirunding mengikut bajet anda juga ^_^
I will try my best to make ur big day ^_^

wasalam... ^_^

Sunday, January 12, 2014

Lagi income masyuk!!! Alhamdulillah....

Salam


Tak semua orang dilahirkan kaya.

Tak semua orang dilahirkan dalam BISNES.
Tapi, Allah kurniakan bakat itu kepada setiap orang dan hanya kitelah untuk mencorakkan kite sbg bisneswoman/bisnesman yang macam mana.
Saya seronok bisnes produk kesihatan kecantikan menyeluruh yang mempunyai INSURANS 3 juta kerana saya sebagai seorang BISNESMAN/BISNESWOMAN wajib menjual dan memperkenalkan produk HEBAT dan inshaaallah buah♡♡ PINGGANG ♡♡♡semua dilindungi.
Mencegah lebih baik daripada merawati.



nak tahu caranya .. pm fa dekat facebook or email fareezfarhana@gmail.com

Sharing is caring!!!

Salam...


rindunya nak menaip dalam blog nie... (post sebelum nie auto publish ye ^_^) Sementara tak tido lagi nie leh la curi curi menaip... hehehe sejak dua tiga hari ini fa busy sikit dengan sharing and coaching orang tentang bisness kachinggg... ha bisness apa tue?? 

haa bisness kaching ini adalah untuk orang yang betul2 nak tambah income and yang betul2 serius nak up grade kan diri je... sejujurnya income yang fa dapat hari nie walaupun xsebanyak leader2 fa tapi sangat berbaloi bg newbie yang xsampai seminggu join bisness nie!!! Alhamdulillah... rezeki itu milik Allah... dan kita perlu berusaha... cara fa nak jana income dengan bisness kachingg nie sangat mudah... hanya perlu duduk depan lappy, online and sharing... (tapi bukan macam 8share k... lain konsep tue...) then tunggu la poket anda menebal!!! heheeee...

Pada yang berminat dengan double stemcell tapi rasa mahal...fa ada cara untuk anda guna double stemcell and at the same time jana income so that tak perlu lagi kata double stemcell mahal... plus most of people which involve dalam bisness nie guna double stemcell secara percuma je!!!! ada caranya... meh pm fa kat facebook.. inshaAllah fa akan terangkan caranya A to Z... tapi hanya pada mereka yang ingin tambah income n serius je k... sebab setiap perkara yang kita lakukan perlu semangat n matlamat... inshaAllah berjaya... 

#excited nak tolong orang sama-sama berjaya.. inshaAllah ^_^

Saturday, January 11, 2014

Testimoni Double Stem Cell

Salam...

Happy weekend semua.... weekend nie fa nak share tentang testimoni dari Double Stem Cell.. ada lebih kurang 3000 testimoni daripada pelanggan/pengguna Double Stem Cell nie... terlalu banyak untuk dikongsi.. keberkesanannya terbukti dengan cepat kerana Double Stem Cell bertindak melalui enzem dibawah lidah dan terus diserap ke saraf tunjung tanpa melalui perut. Ini telah mengurangkan proses penghadaman/penyerapan yang biasanya berlaku jika kita ambil pil atau shake. Jadi hampir 99% manfaatnya sampai pada tubuh badan kita. So effect/ hasilnya cepat nampak... best kan...

Double Stem Cell berfungsi secara menyeluruh dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. Istimewanya, semua pengguna Double Stem Cell dilindungi oleh insuran RM 3 juta serta memperoleh kelulusan dari pelbagai pihak berwajib seperti :


Ok back to the topic... Double stemcell juga digunakan oleh Obama, Whitney ini adalah sebahagian dari testimoni pengguna double stem cell ^_^


DSC mampu merawat masalah kulit dan penggunaan secara konsisten mampu menghasilkan kulit sebegini ::


selain itu double stem cell juga berupaya merawat penyakit seperti kencing manis ::


mempercepatkan proses pemulihan


sistem penghadaman yang lemah dan buasir


masalah rambut


MasyaAllah...klu x dh kena potong kaki ni..Alhamdulillah jumpa double stemcell sembuh spt biasa...pesakit kencing manis..keturunan yg ade kencing manis dan utk elakkan kencing manis ayuh kita berubah..jadikan double stemcell suplement harian anda

Photo: MasyaAllah...klu x dh kena potong kaki ni..Alhamdulillah jumpa double stemcell sembuh spt biasa...pesakit kencing manis..keturunan yg ade kencing manis dan utk elakkan kencing manis ayuh kita berubah..jadikan double stemcell suplement harian anda...

kan fa dah cakap dari hujung rambut sampai la hujung kaki...
Kita berusaha... Allah yang tentukan...
Usaha yang terbaik pasti hasilnya juga yang terbaik!!!

untuk dapatkan product nie boleh contact fa dekat facebook or email me..
feel free to consult anda ^_^




Friday, January 10, 2014

Tempahan Gubahan Hantaran

Salam...




Tempahan gubahan hantaran sekitar utara (kedah, alor star, jitra, pokok sena, pendang, perlis) dan kuantan, Pahang masih dibuka...
InshaAllah harganya sangat-sangat berbaloi dan berpatutan bersesuaian dengan bajet anda wahai bakal ratu & raja sehari...
Untuk bakal tunangan orang....
fa juga sediakan pakej yang bersesuaian dengan bajet anda....

PM fa dekat facebook or email : fareezfarhana@gmail.com
*fa prefer facebook since sekarang fa ada di kampung so jarang buka email ^_^

jangan segan-segan and malu-malu untuk pm fa...
feel free to chit chat ^_^

Thursday, January 9, 2014

Mencari Ilham for new project

Salam...

Sementara apply kerja sana sini... sempat juga fa jenguk-jenguk material untuk gubahan hantaran special untuk my bff yang bakal berlansung awal bulan february.. dah janji dengan bff fa untuk buat yang terbaik.. so nama pun yang terbaik so effort nya pun haruslah lebih... meh tengok apa yang dah fa dapat setakat ini...














boleh bayangkan tak apa yang fa akan buat...
banyak kerja nak kena buat sebab banyak element baru...
so jom work out jom...
nanti fa update ye proses nya kalau sempat
inshaAllah
^_^



Wednesday, January 8, 2014

Baucer khas untuk teman-teman pembaca blog effafarhana

Salam...

Hari ini masa fa tengah chit chat dengan teman lama di facebook, masuk satu email dari tudung2u. Dengan besar hati tudung2u nak bagi baucer 15% discount kepada pembaca dan rakan-rakan effafarhana (blog ini) wahhh Alhamdulillah.. rezeki anda semua kawan-kawan!!!

meh fa tunjuk koleksi tudung dari tudung2u ^_^


Shawl Labuh
Shawl labuh... sweet and nice ^_^

Tudung Bawal


Shawl Half Moon

Tudung AwningTudung Segi EmpatAnak Tudung

selain tudung.. tudung2u juga menyediakan brooch untuk semua pelanggan-pelanggannya..

Kerongsang


kepada kawan-kawan yang berminat, ini adalah no baucer nya... ANS2013 dan valid hingga 31 January 2014 saja ok..so apa lagi cepat2 jom pergi shopping dekat sana jom ^_^ :: tudung2u ::

Review bLOg ::Shasha Shari

Salam...
hari ini fa nak review blog pemenang untuk "1st giveaway by effafarhana". Pemenang bertuah itu adalah Shasha Shari!!!


simple and nice blog...
fa suka sebab tak perlu semak-semak dengan segala bagai tool
easy to view and rasa ringan je nak buka blog nie
ringan tue maksudnya tak perlu tunggu lama untuk loading tool and etc
macam sesetengah blog...

owner pun sama jenis macam fa which is suka join GA...
so kalau korang nak tahu GA terbaru...
refer je kat blog nie...
boleh la tambah penyertaan kan...

conclusion:: simple and nice blog ^_^



Tuesday, January 7, 2014

Review bLOg :: amy khudzari

Salam...

Second pemenang untuk "1st giveaway by effafarhana" adalah amy khudzari!!!! so hari ini fa nak review blog pemenang nie...


Next Giveaway preview "Ladies Closet GiVeAway by effafarhana"

Salam...

Seperti yang dijanjikan fa akan lancarkan next GA... kali ini hadiah utamanya adalah sehelai dress jacket ala-ala korean special untuk ladies... pada sesiapa yang ingin join fa jadi sponcer dalam GA nie boleh pm fa dekat effafarhana inshaAllah fa akan reply as soon as possible (almaklum la skarang ada di kampung)


Giveaway ini akan dijalankan InshaAllah pada hujung bulan ini atau awal bulan hadapan.. (cuba mencari masa untuk buat banner and collect sponcer / items untuk closet GA kali ini ^_^) tarikh tamat untuk penyertaan sponcer adalah pada 25.01.14 ... penting untuk fixed kan senarai sponcer untuk kesenangan peserta dan juga organizer..

p/s :: en hubby yang tengah outstation tue... jangan nakal2 n jangan lupa ole-ole ye ^_^

Monday, January 6, 2014

Senarai Pemenang "1st Giveaway By effafarhana"

Salam

Fa mohon maaf diatas kelewatan mengumumkan senarai pemenang untuk kali ini... maaf... tuntutan kerja dan kekangan line internet since fa ada dikampung sekarang penyebab utama kelewatan itu berlaku... untuk menebus kesalahan tue fa dengan ini menambah satu lagi hadiah iaitu shawl koleksi kesayangan fa... ada 61 orang peserta... pemilihan peserta dibuat secara randoh and meh fa senaraikan pemenang yang bertuah itu ::

1.  :: cash RM 30 :: ~tuntut di sini effafarhana

2. :: topup :: ~tuntut di sini khy aeril 
b. 2 *http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2013/11/first-giveaway-by-effafarhana.html

3. :: shawl :: ~tuntut di sini ayati nasir

4. :: review blog :: ~tuntut di sini effafarhana

5. :: shawl :: ~tuntut di sini effafarhana

congrats... pada para pemenang sila tuntut pada para sponcer,
text them ::
thanks cause be a sponcer for this GA. Here is my details as one of the winner
nama::
prize::
link blog::
address:: 
no tel::
bg yang dapat cash sila bagi acc no ye ::

anda diberi tempoh seminggu untuk menuntut hadiah anda.. jika tidak dituntut second rondom akan dibuat... 

pada yang tidak berjaya jangan sedih2.. fa ada satu lagi give away yang akan fa lancarkan dalam masa terdekat nie.. special untuk gurls yang dah lama nak sweet dark blue dress jacket... and juga pada sesiapa yang berminat untuk jadi sponcer bagi GA tue.. dialu2 kan ^_^
thanks sebab sudi join this GA!!!

updated "first giveaway by effafarhana"

Salam...

maaf diatas kelewatan mengumumkan pemenang untuk GA kali ini... Secara rasminya Senarai pemenang akan fa umum kan malam nie..stay tune ya ^_^

Thursday, January 2, 2014

Updated "First Giveaway By Effafarhana"

Salam...

Updated from highland and romantic place in Malaysia.. Cameroon Highland... ^_^

Since school dah buka.. now time kami pulak untuk bercuti... so fa terpaksa lanjutkan GA fa ini hingga 4.01.14... ini je date yang kami ada untuk holiday since en hubby always busy...bagi chance fa and en hubby bercuti jap erk... Selamat Menyambut Tahun baru 2014...