Saturday, December 7, 2013

Task Given By my Hubby this weekend!!!

Salam....

Selamat berhujung minggu semua... weekend nie fa dapat task special punya dari en hubby... jeng jeng jeng task nya adalah ... make a breakfast for 20 people!!! Oh my... tak pernah lagi fa masak sebanyak tue.. takat masak-masak untuk family pernah lew... so need helps... phone terus dicapai.. of course la no mak yang di dail... hehehehe the best chef in the world... catat punya catat haaaa.. baru nampak jalan...



nampak tak bersepahnya tulisan hehehe.. sambil bagi resipi sambil gosip.. itu la jadinya hehe... eh back to the topic... 

sebenarnya hari nie ada gotong royong bersihkan rumah opismate en hubby... so en hubby ditugaskan untuk sedia makanan... as usual en hubby pas dekat fa kalau bab masak memasak nie.... Sedih sangat tengok diaorang yang teruk giler kena banjir... fa yang kena sikit je nie pun dah terasa sayu ini kan plak rumah yang tenggelam separuh dek air banjir.. huhu.. fa memang plan nak buat kek coklat untuk bawak dekat kak aisha (isteri opismate en hubby) sebab en hubby cakap nak jengok diaorang weekend nie, so alang-alang dah kena masak nie... fa sekalikan la kek coklat tue ^_^

Moga-moga mereka suka dengan masakan fa... heeeee :)

(auto post)

1 comment:

TelingaBulat said...

kesiannye...pada mangasa banjir..fa nk masak ape utk 20org tuh