Wednesday, November 13, 2013

TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY

Salam



ASSALAMUALAIKUM

Dengan ini saya Hazwan hairy ingin melancarkan satu lagi contest di penghujung tahun 2013 ni kepada korang blogger dan followers blog hazwanhairy.com ni.. Untuk GA ni saya di wakilkan oleh pihak Tshirt Printing IH untuk menganjurkan Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy yang akan bermula dari 13/11/2013 sehingga 30/11/2013


SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini
2. LIKE page penaja : 
3. Tajuk : TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY
4. Copy Paste kod dalam entry korang
5. Link kan entry anda pada post entry ini..

Simple saja kan..

HADIAH :
1 helai baju I Love Blogging
2 helai baju Geek
2 Fridge Magnet Krabi
5 Keychain Krabi

Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING 

Dengan harapan korang semua dapat support GA simple dari Tshirt Printing IH dan juga saya blogger Hazwan Hairy..


23 comments:

Nurfara Hani said...

Blogwalking here :) Jangan lupa singgah blog saya.
http://nurfara-hani.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Singgah sini.. leeza join juga. jemput berkunjung ke blog SANTAILEEZA......
GOOD LUCK ....

AINA ZAIRULNIZAM said...

GOOD LUCK!
Jom join GA aina hadiah GEMPAK! :D
http://sirambotmaggi.blogspot.com/2013/11/super-friends-giveaway-by-aina-afiqa-e.html

hazwan hairy said...

Terima kasih sebab sudi join & still support.. All the best . Segala benda mengenai GA ni akan di update dari masa ke semasa..tq so much ^_^

Mawardi Yunus said...

salam dr segmen yang sama. semoga berjaya ye :)

Nur Razlinda said...

assalamualaikum dan selamat petang..
hai hai.. saya singgah blogwalking dari GA hazwan hairy..
gudluck dari saya ! :D

http://lindafuad.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

JAMIL HASHIM said...

salam blogger. dari segmen yang sama.

http://jmbelog.blogspot.com/2013/11/jom-jalan2-ke-blog_13.html

singgah sini ye > > > http://jmbelog.blogspot.com/2013/11/jom-jalan2-ke-blog_13.html

Emi Amira said...

semoga berjaya =p

Juliet ❤ said...

http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Dari giveaway sama :) Follow sini!

WID2 said...

wid bw sini n follow.. dri segmen yg sama... gd luck :)

http://nuraizwahdahwan.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan_18.html

F.A.R.A -.- said...

Hai bw and follow here..datang dari GA yg sama.. Good Luck! =)

http://farafirhana.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Pha Is said...

datang singgah sini dari blog tuan penganjur..
good luck..

Oshin Kecik said...

hai,

salam perkenalan ! singgah dari segmen Hazwan Hairy...

jangan lupa singgah jenguk oshin ye *wink* http://gurlgemini.blogspot.com

Gadiss said...

Hai! Datang dari GA yang samaa ^^
http://blogkusuperstar.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Hajar Rashs said...

gd luck..done follw n klik nuff =)

Azhafizah Md Nor said...

Assalamualaikum..singgah dari segmen yang sama :)

jemput singgah ke blog

http://www.azhafizah.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Kenit Cinonet said...

Assalam dear, kenit terjah sini dari segmen yg sama (^_^)

http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Fafa Kyraa said...

Assalamualaikum. Blogwalking sini.

Btw, jom join segmen simple di blog fafa. its up to you nak buat entry ke tak. XD harap sudi join untuk memeriahkan lagi segmen ni. Segmen biasa-biasa je ni :)

http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-sampai-muntah-free.html

Mummy Rio said...

BW...done follow :)
http://mummyrio.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Norazilawati Ahmad said...

Assalamualaikum..
Dari segmen yang sama..good luck yea

. said...

singgah sini ye.

http://inpiniteuo.blogspot.com/2013/11/t-shirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dari giveaway yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...tq

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dari giveaway yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...tq

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html