Friday, November 22, 2013

Settle!!!

Salam...

Alhamdulillah.... settle satu benda yang lama dah tertangguh.. but disebabkan ada anjakan paradigma maka siap lah ia pagi tadi.. apakah?? mesti tak baca entry fa yang lepas kan... ce tengok dekat list student fa dekat atas tue.. ada tak yang dah di garis...
....
....
....
yap paper dah siap and dah di submit pada supervisor untuk disemak sebelum di hantar ke journal untuk di publish.. Alhamdulillah... walaupun baru siap satu (cadangnya nak buat 3) kepuasan tue tetap ada ^_^.. maka seperti yang dijanjikan...janji apa?? harus tak baca entry yang lepas lagi la nie kan...

fa janji nak buat crunchy caramel.. tapi..... crunchy caramel fa hancus dek kerana melekat apa paper oil sob3... tak pe, belajar melalui kegagalan... as usual hubby kata sedap and siap tapau untuk dia pergi outstation heeeee...

dah hancur haruslah simpan rapat2 dalam tupperware heee
nanti fa buat lain and akan tunjuk yang proper one nya ok... Jom solat magrib jom..  wasalam...

1 comment:

Mar Mansor said...

Leh buat lg nanti..semoga berhasil