Friday, November 22, 2013

relevant ke tak??

Salam...

Malam-malam ini sambil-sambil dengar jacklyn victor menyanyi kat AJL separuh akhir, tetiba datang satu idea nak buat... nak open untuk tempahan.. tapi kurag keyakinan sama ada relavent ke tak untuk di commercial kan... items nya adalah

mashmellow

nie mashmellow masa wedding fa dulu.. 100% hand made packing... since phone kena curi, picture dalam instagram je yang ada buat kenangan.. tue yang print screen tue heeeee... next items adalah....

100% hand made paper bag
yap.. paper bag yang fa buat khas untuk wedding fa... tak ada kat tempat lain and limited edition... ^_^
fa buat as doorgift untuk makanan... yang bestnya paper untuk bag nie tebal and bercorak... so nice.. bagi fa la... heehehe... agak-agak ok tak kalau nak di jual??? pendapat please.... ^_^


1 comment:

Farah Waheda Wahid said...

In Shaa Allah fa mesti dapat sambutan tu...