Friday, November 8, 2013

Giveaway Giga Join & Win by Wanie & Putri Blogger

Salam...

untuk hari nie... dari sahabat baru ^_^


Saya Join 
Giveaway Giga Join & Win
 By
     Wanie & Putri Blogger




Jom Join Ramai2 Untuk Memeriahkan GA ini..Setiap Peserta Yang Join Pasti Akan Dapat
BANNER BLOG BY Wanie
&
VOUCHER RM5 DI JOHOR WARDROBE BY Manja Abdullah

Menangi hadiah top refeal,hadiah misteri &hadiah-hadiah lain yang lagi menarik :)

Pergi ke blog penganjur untuk mengetahui lebih lanjut :)
KLIK INI
Tinggi: standard size
Lebar: sandard size
Warna Banner: Purple
Warna tulisan: Pink
Nak jenis ada background kosong/corak2: corak pocadot
*kalau yg corak2 sy akn guna corak yg sy ada sahaja..kalau nk letakkn corak sendiri sila letakkan gambar corak tersebut di entry anda
Ayat Nak ditulis dalam banner: My Life My Story ~effafarhana~
Nak letak link blog /x: nope
Nak jenis GIF/x: ??

*tak ada insta & twiter
owner GA nie minta fa tag kan sahabat-sahabat yaang lain... 
so fa nak minta jasa baik sahabat2 untuk join GA nie and sesapa yang join mohon komen dibawah berserta dengan link anda... nanti fa update korang as friend yang fa tag.. boleh??
aduh banyak juga permintaanya...rasa banyak sebab fa tengah blur busy and super stress untuk menyiapkan diri dengan viva aka pembentangan akhir research master fa... 
mohon doa sahabat urusan viva fa berjalan dengan lancar dan success... 
amin...

4 comments:

Kisah Si Dairy said...

pening kejap..apa pun good luck ye fa

Nur Khairiah Irwanie said...

hee,,,terima kasih awk sbb sudi join..^_^ mntk maaf laa kalau ada mana2 syart yg agak mmbebankn,,sy bru 1st time wt GA :D ..lgpun yg utk tag tu bg siapa2 yg bermint utk dpt hadiah utama/hadiah misteri shj.. =)
GIF tu kalau awk nk banner yg jenis bergerak2.. :)

Nur Khairiah Irwanie said...
This comment has been removed by the author.
Nur Khairiah Irwanie said...

Assalam..banner GA GIGa da update. Jom tgk :)