Thursday, November 21, 2013

Ganjaran untuk diri sendiri ^_6

Salam...

Tengah jari menaip, mata membaca dan otak berfikir untuk menyiapkan paper, tiba-tiba en pos laju menerpa didepan pintu pagar rumah... yeay... barang yang dinanti sudah sampai!!!



 Apakah ia?? ini adalah tepung florenta untuk buat kruncy karamel... disebabkan en hubyy superb busy dan fa tak tahu kedai bahan-bahan kek kat mana di Kuantan nie, maka dengan pertolongan en google, fa jumpa orang yang jual online tepung nie... fa beli tepung ni dekat Kedai Tepung. Kedai tepung nie beroperasi secara facebook. Ada banyak lagi tepung yang dijual secara online dekat cini... harganya murah dari harga kedai tapi bila tambah dengan postage jadi lebih kurang je ^_^ so sesiapa yang berminat, leh la order je kat kedai tue.. as simple as that... zaman sangat moden!! so tak ada sebab untuk beralasan sekarang heee...

Since fa tengah writting paper nie, fa jadikan kruncy karamel sebagai anjakan paradikma untuk abiskan writting.. abis writting baru boleh buat kruncy karamel ye cik farhana... chaiyok2... jom siapkan segara... Tak sabar nak baking2 ^^

2 comments:

Mar Mansor said...

dah buat nanti jangan lupa sharing k..

Anonymous said...

Dengar cam sweet jer....nanti share resepi hehe