Thursday, November 14, 2013

Cadangan untuk GA dan click-click aktivity :)

Salam....

Hari nie fa tak da topic nak sembang-sembang panjang.. reason:

1. tangan melecur kena minyak panas semalam.. taip nie pun sempot-sempot
2. nak kena siapkan slide show and paper for publish
3. nak kemas rumah !!! (mertua nak datang ujung bulan nie ^_^ )
4. nak tengok movie... citer apa?? jeng..jeng..jeng.. citer "now u see me"

so hari nie fa nak share & mohon kerjasama kawan-kawan untuk click-click aka menabung kat page nie.. boleh kan.. ^_^

tabung 1 , tabung 2,  tabung 3 dan iklan nuffnang di sekitar page nie serta iklan-iklan yang sewaktu dengannya.. ^_^

semalam genap 100 orang follower dekat page fa yang tak seberapa nie.. cadangan nak buat give away dah muncul semperna angka follower dah jadi 3... kalau sesiapa yang nak sponcer boleh la email fa.. limited untuk 5 sponcer saja.. itu pun kalau ada... hadiahnya InshaAllah menarik dari fa sendiri.. tungggguu.. ^_^

3 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

dah klik2 semua tabung&2 nuff.. tahniah dah semakin bertambah follower.. :D

farhana effa said...

Mizz Aiza : Thanks :)

Farah Waheda Wahid said...

akak click chipsmore satu kat sini yer...