Saturday, November 30, 2013

En Hubby Tegur

Salam...

::Entry kali nie adalah auto publish ye::

En hubby tegur:: " sayang, asal b nampak muka sayang makin berseri, lain?? "
me :: (senyum sambil melompat dalam hati) haha ye ke?? nie sebab ambik vitamin c shaklee tue la...
En hubby :: ye la tue... ke sebab duk rumah je??
me:: betul la.. kalau duk rumah je tapi tak makan shaklee, muka kusam juga kan macam selalu...

en hubby gelak jeeeee.... alhamdulillah... muka kusam??? pucat and tak bermaya bukan pada saya lagi... Alhamdulillah, sekarang kluar rumah pakai foundation or bedak je sebab nak protect kulit dari uv bukan nak tutup muka yang kusam and kesan jerawat lagi... sebulan fa amalkan ambik supplement vitamin c + b complex + GLA untuk keperluan badan fa, sekarang me can proud with myself... Alhamdulillah....

So pada sesiapa yang nak tinggalkan dunia kusam, jerawat and gelap, boleh la cuba supplement vita C shaklee. Pm fa di sini effafarhana InshaAllah fa akan guide anda sebaik mungkin.. Tiada kejayaan tanpa usaha... dan usaha itu pasti akan ada hasil... InshaAllah ^_^

Friday, November 29, 2013

Bersiaran dari dapur "crunchy caramel" in the kitchen

Salam Jumaat...

Third entry for today.. kali ini kita bersiaran dari dapur pulak ye... heeehe.. dari balik dari pasar sampai la sekarang tolak berenti solat and makan, fa still lagi ada di dapur... and sekarang pun masih lagi di dapur..

buktinyaa ^_^

sebenarnya tadi singgah supermarket, then teringat tepung florenta yang beli hari tue ada lagi.. so belikan la sekali dengan badam and kauci.. kononnya nak habiskan la tepung tue sekali ada lagi baki nya... tak pe tahun depan kita buat lagi ye ^_^ nape tahun depan? sebab next week fa nak balik kampung!!! hoyeay... hehehe musim cuti sekolah kan sekarang, harus la kenduri banyak, selain memenuhi/memikul tanggungjawab yang orang amanahkan untuk gubah hantaran, fa juga ada viva next month, so lama la berkampung di kampung... wish me luck!!! doakan tau... ini hasilnya dari tadi....

yeay second trial baru menjadi
jajan untuk en hubby sepanjang fa tak ada nanti ^_^

nie tengah lapang meng'update entry bukan apa... fa tengah tunggu adunan kek buah sejuk kejap sebelum di mix and baked.  Nanti fa tunjukan hasil kek buah fa k but before that meh nak share resipi crunchy caramel nie...

bahan2nya masa 1st trial dl :)

Bahan-bahan
300g Tepung Florenta
150g badan yang dihiris
150g kauci
*tak kisah pun badan and kauci tue korang nak letak banyak mana, kalau suka letak la lebih tapiiiii sila padankan dengan jumplah tepung ye, takut tepung xdapat nak cover surface area for badam and kauci. So nanti dia tak melekat dengan cantiknya. 

Cara-caranya
1. Goreng badam dan kauci tanpa minyak hingga badam kekuningan. 
2. Mixed tepung, badam dan kauci sehingga tepung cover semua surface area badam and kauci.
3. Masukan dalam dulang bakar dan bakar pada suhu 160c selama 5 minit.
4. Selepas 5 minit kluarkan dan potong adunan sebelum adunan jadi keras. Kalau dah keras, alamatnya main patah-patah kan je la ^_^

senang je.... selamat mencuba... ok la fa nak sambung balik kek buah fa... karang sampai ke magrib bertapa dalam dapur nie... InshaAllah nanti malam or esok fa up date ye... 

*Jom join GA fa jom*

wasalam....

1 week 100 likes!!!

Salam jumaat semua...




Alhamdulillah.. hari ini genap seminggu fa lancarkan fan page fa di face book dan hari nie juga genap 100 likes di page tersebut... thanks pada yang menyokong dan pada yang belum boleh like di page ::


dan yang belum join GA fa.. boleh join di entry ::



ada cash RM30 pada yang bertuah!!! 
serta topup, review blog dan half moon shawl untuk dimenangi!!!

good luck ^_^

Penambahan sponcer.. alert ye para peserta "first giveaway by effafarhana" !!!

Salam....



Alhamdulillah ada seorang lagi yang tampil untuk menjadi sponcer GA fa nie... so para peserta sekalian... sila penuhi syarat-syarat tambahan di sini ye...

Hadiah terbaru adalah :: half moon x 2 :: lumayan bukan.. so kepada sesiapa yang belum join..meh join... memeriahkan lagi GA nie... ^_^

Thursday, November 28, 2013

Simple GA - 3D Puzzle

Salam...

Lepas je review rakan-rakan yang jom GA fa, now time untuk blog walking... tengah2 blog walking as usual jumpa blog brother nie... dia buat GA juga and hadiah dia lain dari yang lain... iaitu


menarik!!! terus fa click new post ... saya join ye ^_^

Senarai Peserta First Giveaway by effafarhana

Salam...

Disini adalah senarai peserta terkini :: First Giveaway by effafarhana ::
NamaURL entry
1.Hafiznurhttp://hafiznur.blogspot.com/2013/11/first-giveaway-by-effafarhana.html
2.nuyushahidarahimhttp://nuyushahidarahim.blogspot.com/2013/11/first-giveaway-by-effafarhana.html
3.shidasitusinihttp://shidasitusini.blogspot.com/2013/11/first-giveaway-by-effafarhana.html
4.chenta-taugehhttp://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/11/first-giveaway-by-effafarhana.html
5.iuzirahttp://www.iuzira.com/2013/11/first-giveaway-by-effafarhana.html
6.mynameismissayatihttp://mynameismissayati.blogspot.com/2013/11/first-giveaway-by-effafarhana.html
7.blogashalyahttp://blogashalya.blogspot.com/2013/11/first-giveaway-by-effafarhana.html
8.thewannababestwhttp://thewannababestw.blogspot.com/2013/11/first-giveaway-by-effafarhana.html
9.fazahunhanhttp://fazahunhan.blogspot.com/2013/11/first-giveaway-by-effafarhana.html
10.wheniaminyourthoughtshttp://wheniaminyourthoughts.blogspot.com/2013/11/first-giveaway-by-effafarhana.html
11.honeycoolimageshttp://honeycoolimages.blogspot.com/2013/11/first-giveaway-by-effafarhana.html
12.Alya Maisarah http://alyamaisarah66.blogspot.com/2013/11/first-giveaway-by-effafarhana.html
13.Liniey Nor http://iamliniey.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
14.Fatin Hazwanihttp://duniaimpianfatin.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
15.Suzahttp://suza92.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
16.siti azura salamat http://thesilentfreezesoul.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
17.dearfasihah http://beautifully98.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
18.Amy Munirahhttp://amykhudzari.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
19.Cikgu Norazimah http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
20.Afiqah Junizanhttp://chocollyheart.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
21.Fasihahhttp://beautifully98.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
22.Nazira Nazihahttp://hellomynameisnazira.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
23.Wawahttp://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
24.Syiera Firdaushttp://sayasyiera.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
25.ainhttp://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
26.MiokoSasukehttp://contenganmesra.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
27.Nurfarahanihttp://nurfara-hani.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
28.afiqahhttp://afiqahanaktapa.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
29.gee aziehttp://geeazielove4eva.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana_869.html
30.FatinDianahttp://www.fatindiana.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
31.Nurhttp://luahansikhilaf.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
32.miya amirahttp://sigadisberkacamata.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
33.iman syamilahhttp://spongebobsayapunya.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
34.Siti Athirahhttp://tiramisusweetsour.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
35.Nur Aisyah {R}http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
36.Diana Akmarul Nizamhttp://didi-the-kaito.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
37.Fitri Shahhttp://fitrishahsteps.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
38.MisEyzhttp://miseyz.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
39.Ina Amanihttp://havinue.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
40.aliahhttp://watashiwaaliahdesu.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
41.ziyyhttp://flawlessjk.blogspot.com/2013/12/irst-giveaway-by-effafarhana.html
42.Eymasuhttp://eymasu.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
43.syuhada sallehhttp://www.syuhadasalleh.my/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
44.Yun Sing ^_^vhttp://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
45.Idreyl Dreamshttp://idreyldreams.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-iffafarhana.html
46.alfira hanahttp://alfirahana.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-iffafarhana.html
47.Azwaahttp://nursaidatulazwaa.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
48.uks worldhttp://truebrotherh00d.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
49.alfira hanahttp://alfirahana.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-iffafarhana.html
50.arrienAmanihttp://arrienlove.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
51.Fatin Nabilahttp://sayamenangcontest.blogspot.com/2013/12/blog-post.html
52.Shahttp://shapurplegirl.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html

53.AinaHusnahttp://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/12/11.html
54.Ilia Asyahttp://ilia-asya.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
55.Farhain Azmihttp://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
56.Giveaway dan Contest Bloghttp://giveawaydancontestblog.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
57.Tengku Izzurudinhttp://tengku-boyz.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
58.sTagged! http://paranoiaaisyah.blogspot.com/2013/12/zahra-bakar-collection-giveaway.html
59.Izyan Athirahhttp://izyanyancinnamon.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
60.Nurhttp://dhia-manja.blogspot.com/2014/01/first-giveaway-by-effafarhana.html
61. http://lfeerafeera.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-effafarhana.html
#kalau ada yang ter'double list or missing sila tinggalkan massage dalam entry nie ye. tq & goodluck ^_^

Senarai Hadiah untuk First Giveaway by effafarhana

Salam...

Senarai hadiah nya adalah seperti berikut ::

1. Setelah difikir dan di hitung masa dan ruang yang fa ada.. maka cash money yang setara dengan hadiah asal akan fa tawarkan... so hadiahnya adalah ::

:: cash RM 30 X 1 ::

2. Second items adalah ::

:: Topup RM5 x 2 ::

3. Next ::
:: Review blog entry x 2 ::

4. Awesome ::
:: Half moon shawl x 2 ::

# hadiah akan ditambah jika penyertaan melebihi 50 orang... ^_^


#Join kat sini ye :: first giveaway by effafarhana ::

GA akan diawalkan!!!

Salam...

Atas sebab-sebab kekangan masa dan keadaan, fa terpaksa awal kan GA dari fa yang tak seberapa nie.. InshaAllah hari ini fa akan lansungkan... wish me luck and support me ok ^_^




Wednesday, November 27, 2013

Pencarian sponcer untuk "first Giveaway by effafarhana"

Salam...

Bismillahhirahmanirahim....

dengan ini fa buka tawaran untuk sesiapa yang berminat untuk jadi "partner in crime" dalam my 1st give away yang bakal fa lancarkan pada awal bulan Disember nanti... Fa buka limited untuk 10 orang sponcer sahaja.

Syarat-syaratnya adalah ::
1. Mestilah blogger dari Malaysia.
2. Hadiah sponcer terpulang kepada anda untuk tentukan.
3. Maximum 3 syarat/requirement yang boleh anda nyatakan pada peserta.
4. Sponcer tidak boleh tarik diri disaat-saat akhir.

Kepada sesiapa yang berminat, boleh la contact fa di fan page fa :: effafarhana :: or pm fa dekat facebook fa :: effafarhana ::

 dan hadiah dari pihak fa pulak adalah ::

:: sesuai untuk b2b yang bakal melansungkan big day mereka next year :: 
Tempahan Bubble Talk

Bubble Talk - 1 set ( 6 pcs) worst RM 30 x 1
100% hand made

:: pada si cantik  ::
shawl worst RM 15 X 2

:: pada blogger-blogger tegar ::
one entry review khas untuk anda dari fa x 2

*penambahan hadiah dari pihak fa akan ditambah kalau GA ini mendapat sambutan more than 100
* kos penghantaran tidak ditanggung oleh pihak fa ^_^

so nantikan ye InshaAllah awal bulan hadapan giveaway pertama dari Fa ^_^

#mohon sokongan kawan-kawan untuk lansungkan GA nie ^_^

Tuesday, November 26, 2013

Thanks Red Delima!!!

Salam...

tengah-tengah order barang-barang shaklee customer since shaklee dah re stock herbalax, haaa... sesiapa nak order boleh oder cepat dengan fa sementara stock masih ada nie.. cepat-cepat karang lambat habis tak tau eh ^_^


Selingan :: Kebaikan Herbalax ::

1. melawaskan perut
2. meransang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersimpan lama dalam tubuh badan kita.
3. Membantu masalah sembelit
4. Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi  pergerakan usus dan secara lansungnya membantu masalah sembelit.
5. Mengempiskan perut
6. Membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut.

so sesiapa yang ada masalah susah nak buang air besar and sembelit. Sangat di galakan untuk ambik herbalax nie.. fa pernah cuba dan ternyata berkesan. Ringan je badan lepas membuang ^_^ plus sangat berbaloi... pm me for more detail and harga yang tersangat la superb :)

ok back to the topic::


tada... tadi pakcik posmen datang hantar hadia GA dari Red Delima... thanks alot!!! ^_^ Alhamdulillah rezeki untuk hari ini... syukur... ^_^





Asam pedas Ayam

Salam...

pagi-pagi nie sementara mood meng'edit slide show tak datang lagi, fa nak share resipi asam pedas ayam yang fa masak semalam... aipp kata no minyak-minyak goreng-goreng.... heeee ikan bakar pun ada tapi tak kan nak makan kering-kering nasi dengan ikan bakar kan... ak buat sup, bahan-bahan pulak tak cukup, so godek-godek dapur, terus capai kuali and buat asam pedas ayam... hubby tanya.."asam pedas ayam pun ada eh???" hahaha almaklum la kami kan orang utara, asam pedas nie kurang pengetahuan sikit.. fa pulak aneh sikit, suka giler asam pedas dari gulai walaupun orang utara... acener tue??? heeee so ini la bahan-bahannya...




Bahan-bahanya::

4 ketul ayam
2 ulas bawang merah
6 helai daun limau purut
gula
garam
kacang buncis
2 sudu besar asam jawa
2 senduk besar cili kering (as usual fa akan blend cili kering dengan bawang besar dan halia)

bahan kisar
5 ulas bawang merah
1/2 inci kunyit
3 biji buah keras dihiris
1/2 inci halia
1 batang cili merah (en hubby suka pedas so nie untuk extra pedas)

cara-caranya::
1. Tumis bawnag merah hingga wangi. Kemudian masukan bahan-bahan di blend dengan cili kisar. Masak hingga naik minyak.
2. Masukan ayam, daun limau purut dan air asam jawa. Tambah air jika agak kering.
3. Bila dah mendidih masukan kacang buncis, gula dan garam secukup rasa.
4. Masak hingga ayam benar-benar dah masak dan sedia untuk dihidang. Mudah kan??? that why fa suka ^_^



Monday, November 25, 2013

Ayam Grill Black Paper

Salam...


Cuti sekolah dah mula bermaksud kenduri pun banyak + jemputan kawin bertimbun-timbun + tempahan gubahan bertingkat-tingkat... Alhamdulillah.. semua tue rezeki dari Allah..nikmat yang diberikanNya untuk hamba-hambaNya...

Since jemputan banyak nie, harus la diet pun berjalan juga.. kalau tak mau naik berkilo-kilo badan... heeee
so semalam fa cakap dekat en hubby, mulai sekarang no goreng2 food.. kita grill or rebus je eh...
hahaha... tersengih je en hubby dengar.. mesti dalam hati dia cakap..
"we will see how long ur diet will be go on"
-_-"

so semalam fa buatkan chicken grill blackpaper untuk en hubby... lewat jugak la dinner kami since pukul 10 lebih baru en hubby munculkan diri dari outstation -_-"

resipi ayam bakar black paper adalah seperti berikut::

Bahan-bahannya::
Ayam 3 ketul
3 sudu sos tiram

bahan ditumbuk halus
2 ulas bawang putih
1 sudu black paper
1/2 inci halia
1 biji buah keras

Cara-caranya::
1. Tumbuk hingga halus bahan-bahan untuk ditumbuk. Kemudia lumur ayam dengan bahan-bahan yang ditumbuk bersama-sama dengan sos tiram.
2. Peram ayam dalam sejam. Lagi lama lagi best ^_^
3. Bakar dalam magic pan or tempat pembakar sehingga masak.

selamat mencuba :)

5 hari lagi ~

Salam....


lagi lima hari fa nak lancarkan 1st giveaway fa...
GA ini akan berlansung selama 29 hari sahaja...
kenapa??
sebab 29.12.13 is my hubby birthday
so fa ambik date itu as closing date for GA nie...
nantikan ye ^_^

sponcer masih lagi dibuka..
hadiah dari fa masih lagi berbelah bagi...
nak sediakan bubble talk macam fa cakap aritue
takut xsempat since fa baru habis viva master time tue
ada juga terpikir nak bagi cash..
which one korang prefer??



Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda
Kulit Lebih Gebu Dan Flawless Dalam 14 Hari

Sana sini orang ramai heboh perkatakan kehebatan Ephyra. Ramai blogger yang sudah mencuba Ephyra dan rasa sangat berpuas hati dengan hasil bagus produk ini. Ephyra semakin dikenali dan diyakini oleh ribuan pengguna.

Tetapi apakah itu Ephyra? Ada yang bertanya, krim ke? Pil ke? Ephyra adalah produk minuman supplemen tambahan yang sangat sedap untuk  kecantikan dan kesihatan tubuh badan yang bermula dari dalam. Ephyra didatangkan dalam bentuk serbuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul alam semulajadi di seluruh dunia, kolagen terhidrolisis ikan laut dalam, L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi dan Serbuk Tomato yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

Dengan ribuan testimoni yang meyakinkan, telah menambat hati ramai pengguna Ephyra. Mengapa Ephyra sangat berkesan? Sudah tentu kerana formula hebatnya yang mengandungi 9 bahan alam semulajadi berkualiti tinggi bergred super AAA. Ephyra bukan hanya produk kolagen semata-mata, tetapi Ephyra adalah formulasi rumusan minuman antioksida yang terbaik untuk kecantikan dan kesihatan anda. Sesuai untuk semua peringkat umur, untuk lelaki  juga wanita semestinya. Ephyra disahkan selamat dan berkesan serta mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia beserta disahkan Halal oleh JAKIM.

Testimoni boleh dicipta, pengalaman boleh direka, gambar boleh diubah dan pelbagai lagi. Tetapi testimoni dari pengguna setia Ephyra memang tidak boleh disangkal lagi. Kalau anda google "testimoni ephyra" atau "review ephyra", anda akan lihat banyak review hebat perkongsian dari ribuan pengguna Ephyra.

Jika anda ada masalah kulit kusam, kedutan, jerawat, jeragat, sakit sendi, tumit merekah, kulit kering, rambut gugur dan sebagainya, jangan ketinggalan untuk dapatkan penyelesaian anda dengan Ephyra. Jom lihat apakah kelebihannya...
  1. Membantu menjadikan kulit kita lebih anjal, halus dan cerah berseri.
  2. Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh badan kita.
  3. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat. 
  4. Membantu memulihkan masalah kulit ekzema (kegatalan dan kemerahan).
  5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di wajah.
  6. Menghindari kita daripada penyakit barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit kerana ianya mengandungi supplemen anti oksidan Astaxanthin.
  7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban.
  8. Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar.
  9. Melancarkan sistem pencernaan dalam  badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan.
  10. Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhkan kita daripada risiko mendapat sakit jantung.
  11. Membantu seimbangkan tekanan darah.
  12. Meningkatkan tenaga dan daya ingatan.
  13. Meningkatkan sistem ketahanan badan.
  14. Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakan termasuk faktor usia.
  15. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis.
  16. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik.
Untuk maklumat yang lebih lanjut, sila klik Flyer, Website dan Fanpage.

Bagi memudahkan anda semua, jom kita klik link di bawah, antara testimoni Ephyra yang dipilih dari kalangan blogger.
  1. Masalah kulit muka dan jerawat - klik SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI dan SINI
  2. Masalah period / haid - klik SINI dan SINI
  3. Masalah tumit / tapak kaki - klik SINI dan SINI
  4. Testimoni kuku dan rambut - klik SINI, SINI dan SINI
  5. Testimoni lelaki - klik SINI
  6. Testimoni menyusukan anak - klik SINI
  7. Pelbagai masalah lain - klik SINI
Kulit yang sempurna. Wajah yang jelita. Keyakinan tiada tandingan. Hasil yang nyata. Semuanya lengkap dalam satu produk kecantikan dan kesihatan. Ephyra terbukti berkesan. 


Jom dapatkannya sekarang...

Official Websitewww.oceanlife2u.com
Instagram : ephyra2u
Telefon : 03 4141 7889
SMS : 019 3999 238
Emel : info@oceanlife2u.com


Giveaway ini dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh OceanLife2u.com dengan hadiah berupa wang tunai dan produk Ephyra bernilai RM 2,387.00. Sila klik SINI untuk join Giveaway ini.