Wednesday, October 30, 2013

what im feel right now

Salam...

what im feeling today??


yaaa... bored... mungkin sebab dah masuk fasa terlebih rest kot ^_^ masa awal-awal memang enjoy tersangat sebab dapat duduk rumah and rest je, rasa heaven sangat.. ye la... before kawin jadual fa tersangat la pack dengan aktiviti kampus and research... sampaikan nak tido pun curik-curik... then lepas kawin bila en hubby cakap duduk rumah je, of cause la setuju... and enjoy with it but after 2 month staying at home every day and  bila en hubby g kerja.... tengok kiri.. kosong.. tengok kanan kosong... oh my... this is not me... -_-" need to find something to do before something blasting...

ada cadangan x?? 
~jangan cakap kemas rumah sebab dalam rumah nie ada fa dengan hubby je and for sure kami bukan jenis semakan rumah.... ^_^
~jangan cakap masak.... aktiviti masak memasak hanya berjalan lepas asar... sebab yang tinggal dalam rumah nie sebelum asar hanya la fa -_-"
~jangan cakap kluar jenjalan... sesungguhnya fa baru je kat sini... jalan kat kuantan nie haruslah tak tahu... -_-"
~blogwalking??? itu la yang fa buat selama ini untuk hilangkan sedikit bosan -_-"

#nie la jadinya bila dah selalu ada kerja tetiba duduk saja.... en hubby cepat la balik.... -_-" #


3 comments:

Nur A.Z said...

kenapa tak kerja? takdelah bosan sgt duduk rumah..

farhana effa said...

belum dapat kerja yang sesuai mengikut spesifikasi en hubby... ^_^

ain diyana said...

bela kucing.. hehe