Thursday, October 31, 2013

penghujung bulan sudah...

Salam...


sedar tak sedar dah masuk penghujung bulan oktober sudah... cepatnya masa berlalu... oktober bagi fa adalah bulan orientasi... bulan untuk mengenali en hubby dengan lebih mendalam.. juga bulan yang sangat penat.. travel from utara ke pantai timur and sometime 2 kali seminggu ulang alik dari kedah ke kuantan... but its still make me smile.. ^_^


November yang mendatang di harap boleh "be good on me" sebab dijangka tarikh viva fa bakalan berlansung bulan november... serius cuak sesangat... apa pun xprepared lagi... so untuk meredakan cuak tue... jom.. jom prepardkan diri sebelum kena hentam... ^_^

wasalam...

6 comments:

Kisah Si Dairy said...

lagi sebulan je dah nak tukar ke tahun baru kan...cepat sungguh masa berlalu...

TelingaBulat said...

pejam celik ajee da nk penghujung..semoga ape awk nk capai tercapai ;)

Mar Mansor said...

cepat betul masa berlalu kan..

Cik Puan Rara said...

bye bye oktober.

hainom OKje said...

wah...seronok le bila ada benda yg ditunggu tunggukan Fa.... rasa tak sabar jadinya hehe

Aya Zuki said...

cantiknyaaaa >_<