Saturday, October 19, 2013

Nuffnang oh nuffnang

Salam....



Last entry before balik alor star... pasnie mungkin seminggu juga la fa tak bersiaran... sob..sob..sob..awal kan fa muncul pagi nie... hehehe en hubby hilang pagi-pagi nie so tengah sorang-sorang nie curi-curi la menaip... sementara masih segar and ingat nie fa nak tanya kawan-kawan... CPUV untuk beginner macam fa nie memang tak dapat lagi eh... lama tak untuk dapat CPUV tue?? setakat nie yang duk dapat cuma CPC...

Al maklum la... fa baru join nuffnang family 2 weeks ago, itu pun my lil sis yang perkenalkan... so tersangatlah kurang pengetahuan tentang CPUV nie.... dah lama dah nak tanya tapi sukmo lupa haha ^_^"

:: rajin-rajin la menabung dekat sini eh... ^_^ ::

6 comments:

Kisah Si Dairy said...

dah tolong klik satu...dah jadi ahli glitteriti ker

adrianna syaz said...

Sya pun dpt cpc je cpvu tak pnh dpt..huhu

Emma Marinie said...

Almost setahun la.juga..kalau traffik bagus lagi cepat dia masuk.

Yumida Huda said...

benda paling penting utk terpilih kempen cpuv, kedudukan 3 iklan mesti berada di tmpt yg betul

insha Allah, klo ade 3 iklan tu di blog, juga di tempat yg betul pasti bakal dpt tawaran cpuv.

farhana effa said...

kedudukan yang betul tue maksudnya di mana ye Yumida ^_^

Alin Amiera said...

salam..saie pown ore bru dlm nim