Thursday, October 10, 2013

minion-mini Giveaway Contest by Dunia Zumal

Salam

mesti semua pakat-pakat aneh kan..keja join GA je fa nie... bukan apa.. nie la hasil fa blogwalking hari nie... buka-buka je blog dunia zumal nie fa tengok ada GA... as usual apa lagi join lew... niat utama masih sama... nak tambah kenalan & support rakan-rakan blogger!!!

jom kita tengok apa yang nak kena full fill nie... jom3 ^_^

1. klik and like sana sini...   #done#
2. Buat entry bertajuk "minion-mini Giveaway Contest by Dunia Zumal"  #done#
3. Copy banner zumal yang tak comel tue tempek kat entri anda yer #done#


3. Link entri anda ke entri GA ini   #done#
4. komen di bawah entri ini "saya join' berserta link ke entri anda #done#

Alhamdulillah settle!!!!... jom tengok lagi apa yang menarik dalam dunia blog hari nie jom!! ^_^

13 comments:

Cik Puan Rara said...

gud luck~

adrianna syaz said...

Gud luck effa :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

salam perkenalan.. semoga berjaya.. :D

Cik Alynn said...

Gud luck fa.. ^_^

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Gud luck.. =D

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

terima kasih sudi join, gud luck k... ;)

farhana effa said...

thanks semua... jom3 join ^_^

hainom OKje said...

Gud Luck efa...

Deqla Manjew said...

cute banner GA dia.. hihi.. good luck k.. =)

Ati Masrif said...

assalamualaikum,

semoga berjaya fa :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Salam semua, harap semua kat sini sudilah join GA saya k

Nao Mei said...

semoga berjaya dik :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Jom sertai GA baru zumal http://duniazumal.blogspot.com/2013/11/contest-azam-hijrahku.html