Thursday, October 17, 2013

Mengkuang Dam...

Salam

lepas blogwalking and tegur sapa dengan kawan-kawan, fa nak sambung cerita sal holiday raya fa tue..
tempat yang 1st en hubby bawa melawat hometown dia adalah......

mengkuang dam...

as usual en hubby sememangnya pencinta alam...

tersangat la ramai warga kulim turun ke mengkuang dam nie petang-petang untuk riadah... masa fa pergi sana petang tue, cuaca tak panas and sejuk je..yes perfect place to jogging and relax your mind... ^_^ 

yap... gambar-gambar ini dicilok dari fb hubby hehehe
ampun... anset fa tertinggal kat rumah... al maklum la... bukan anset sendiri so kurang sedikit attention nya hehehe....

the next day pulak kitaorang have family activities kat bukit merah... next entry fa update ye sal bukit merah sebab picture semua ada dalam phone hubby.. tak best la kan entry tak ada picture... tak feeling-feeling pulak kan hehehe... ok la.. nanti kalau ada apa-apa yang menarik fa up date ye... ketemu lagi nanti...
wasalam :)

11 comments:

Ati Masrif said...

assalamulaikum,

kampung hb kat kulim ke..

kakak, kak ati pun dok di sana
dan buka kedai :)

cantiknya fa :)

PakcikLie PCL said...

salam farhana, singgah pcl ke sini balas kunjungan, thnks. Mengkuang Dam tu tau sangat tapi sayangnya tak penah sampai lg...harus ke sana bila ada masa balik cuti lama.

farhana effa said...


wasalam

@ati masrif : aha... hubby orang kulim... owh ye ke.. nanti dtg kulim bgtahu la.. mana tahu ada rezeki utk jumpa ^_^

@PCL : laaa rugi tak datang PCL.. nanti g eh :)

hainom OKje said...

Seronok dapat melihat tempat orangkan Fa.....puaslah berjalan tu ....

Yumida Huda said...

cantik la pemandangan kat sana sis
yumida isi tabung Nuffnang sini - ford - selamat menabung :)

S. Faezah said...

lama xpegi sini..dulu kecik2 je sllu pegi bagi ikan makan..best la time kanak2 dulu..hihi
btw awalnya balik kuantan..faezah kat kampung lg ..hihi

farhana effa said...

@Yumida: thanks :)

@S.Faezah: lama nya cuti... jeles!!! hehehe

farhana effa said...

@OKje: aha puas berjalan raya nie hehe

izan mama mia said...

wah menarik gak tu tempatnya...di kulim eks...

Kisah Si Dairy said...

bestnya kat kampung nie fa...

Cik Puan Rara said...

cantiknya fa =)