Thursday, October 31, 2013

Mencari ilham untuk this month project!!!

Salam...

sementara menunggu pukul satu... fa ambik masa nie untuk cari idea.. idea apa?? idea untuk next project hehe... meh tengok apa yang fa dapat...

memandangkan both b2b nie bakalan phd holder.. terpikir juga nak gubah mcm nie... ermmm
pearl 
simple in the way it is






aha kali nie fa focus on bekas hantaran sebab color yang diminta sama seperti last project, so untuk color fa dah ada reference.. b2b nie minta fa buat yang simple-simple je.. tapi fa nak buat kelainan and yang terbaik untuk b2b nie.. sebab apa?? sebab she is my sister... also my friend masa fa study kat usm...
so will give my best to make her big days colorfull and happening...
inshaAllah.. ^_^

6 comments:

azizah :) said...

musim bekas hantaran yg pinggan2 tu kan fa.. mmg cantik tp kena berjaga2 la kan..

Kisah Si Dairy said...

Cantikkan....

Farah Waheda Wahid said...

fa gambar yang kedua tu menarik fa...

farhana effa said...

masih dalam dilema.. nak pilih yang mana hehe

Nursaila Norman said...

picture nombor 2! tiba2 terdatang idea utk rmh sendiri..hehehe! pearls mmg tak boleh ckp 'tak' :D

hainom OKje said...

buat hantaran ni kena kreatifkan Fa...