Sunday, October 6, 2013

KL Gangster 2

Salam....

Semalam lepas je solat zohor me and hubby dah plan nak pusing-pusing kuantan sambil-sambil melengkapkan list barang-barang untuk tempahan bulan 11 nie... sal barang-barang tue nanti fa review eh kedai mana yang fa terjah ^_^... kali nie fa nak story tentang KL Gengster 2...

kitaorang tengok dekat mega mall kuantan.. tengak secara legal ok..kat GSC..pada pendapat fa, KL Gengster 2 sememangnya best... barisan pelakon yang mantap, jalan cerita yang kuat, dan penuh dengan aksi.. no wonder la syamsul frust bila karya dia disabotaj orang... dalam movie tue nampak effort dia disitu dan kerja keras yang dia buat untuk hasilkan filem tue....

ermmm bila difikirkan balik not fair la kan buat macam tue dekat orang...tapi hidup ini macam roda.. lambat laun akan kena pada diri sendiri juga... so for syamsul...take this as a lesson and experience to make u growth up... setiap yang berlaku ada hikmahnya.. pasti ada yang perlu dipelajari dan diperbetulkan melalui musibah ini....yang penting jangan sesekali berputus asa dengan rahmat Allah... dia sebaik-baik tempat bergantung... dan rezeki ditangan Allah bukan ditangan manusia....

Conclude... KL Gengster 2 memang best dan berbaloi untuk ditonton secara legal.. ^_^

wasalam

2 comments:

Cik Puan Rara said...

rara xtgk lagi.kesian kan.hehe

effa farhana said...

tue la.. best movie nya... tapi sayang kena sabotaj huhu