Tuesday, October 8, 2013

In progress tempahan hantaran

Salam...

untuk slog hantaran kali nie fa nak up date hantaran yang fa tengah buat sekarang... ada dua tempahan.. satu bertema kan colour pik turquise and satu lagu biru purple...
Meh fa tunjuk pre-showing gubahan-gubahan hantaran yang fa tengah buat nie ^_^






teruja nak habiskan dan tengok final product nie???... hehe fa pun teruja juga jugak... nanti fa up date semua dulang yang dah siap eh... ^_^

kepada sesiapa....
 yang masih lagi mencari gubahan hantaran untuk majlis teristemewa anda, contact me ^_^... 
tempahan gubahan hantaran untuk sekitar kuantan,penang dan kedah amat-amat dialu-alukan...
tempahan mengikut bajet anda dan juga design pilihan anda...
feel free to help and discuss...
just comtact me at fareezfarhana@gmail.com

wasalam...

6 comments:

hainom OKje said...

ohhh kretif yeh Fa ni...nampak cantik Fa...itu belum siap semua pun dah nmpk cantikkan...

effa farhana said...

thanks sis :)

Ati Masrif said...

Assalamualaikum,

berbakat besar fa nih
nampak berseni walau belum siap lagi

sampai ke kedah dan penang ..jauh tu :)

effa farhana said...

hehehe xda la sis... minat je.. fa asal kedah sis..sebulan sekali n seminggu stay kat sana/ utara so boleh la kalau nak ambik tempahan kat sana.. ^_^

Normi Nieza said...

bw cni...done follow,,klu sudi follow me back..:)

Deqla Manjew said...

wahh.cantiklah... thanks tau sudi follow deqla.. deqla dah follow sini jugak.. =)