Wednesday, October 9, 2013

contest original vintage for ladies by laishcloset4u

Salam..

sebagai penutup entry untuk hari nie.. fa nak lengkapkan tanggungjawab fa untuk support kawan-kawan blogger yang buat GA... kali nie blogger laish closet buat GA untuk kawan-kawan... bagi yang baru kenal LC4U nie, diaorang ada buka online butik yang menjual baju-baju vintage yang tersangat la trendy and comel... fa dah visit fb diaorang and tengok koleksi baju-baju LC4U...personally fa suka dengan koleksi vintage dress button up nya.. cantik and nampak selesa!!!

ok dah jauh melalut nie... back to the point. kata nak join GA kan... as usual meh kita jengok apa yang nak kena buat nie... ^_^

1.Follow blog LaishCloset4u nie     
 ::harus la..kata kawan blogger ^_^::

2. Like fanpage LC4U Jom shopping d LaishCloset4u
::done..sambil-sambil cuci mata tengok collection LC4U ^_^::

3. Buat entry yang bertajuk "contest original vintage for ladies by laishcloset4u"
::macam kat atas tue kan..kalau betul kira done la ye::

nyatakan pendirian/pendapat/celoteh mengapa meminati vintage secara santai
:: secara jujurnya fa suka vintage style sebab vintage nie mostly design and cutting dia nampak sopan dan sedap mata memandang... selain tue color-color vintage nie lembut and sejuk dilihat... so bila nak gayakan di luar tue xda la rasa macam 1001 mata memandang dengan renungan yang pelik and aneh... hehe
paling penting selesa and sopan.. itu paling penting bagi fa bila memilih pakaiantak kira apa jua fesyen yang digayakan...::

4. Letak banner contest di atas dalam entry blog anda
::Done!!::


5. Tinggalkan komen anda dibawah post ini untuk linkkan ke entry anda tue ye
::harus la done!!::

and lastly fa dengan berbesar hati nak jemput
and 

untuk join... sudi-sudi la join eh ^_^

Alhamdulillah dah lengkap semuanya... time to off lappy... selamat malam semua... wasalam ^_^

2 comments:

hainom OKje said...

Gud luck Efa...okje malas nk join GA

Laish Closet said...

TQ all for joined this contest. Contest tamat pd Hari Raya AidilAdha pd jam 11.59pm. Selamat AidilAdha =)
Click this link : http://laishcloset4u.blogspot.com/p/contest-winner.html