Thursday, October 10, 2013

Blog walking be my regular activities

Salam..

awal-awal lagi lepas je en hubby keluar pergi kerja fa dah memulakan aktiviti wajib blog walking... adik fa pesan..rajin-rajin kan diri berkenalan dengan blogger.. baru la dapat ramai kawan... maybe dia kesian kot kat fa ye la dah lama tulis blog tapi tak ramai kawan... bukan tak nak berkawan tapi tak sempat dulu... terlalu busy dengan kerja di kampus as student, graduate assist, tutor and research student... tapi sekarang tidak lagi... semakin hari semakin bersemamngat nak tambah kenalan dan semakin seronok membaca kisah-kisah rakan blogger yang sememangnya sweet, suspen dan menarik hehehe.... apa lagi... jom blog walking jom!!!

8 comments:

Mar Mansor said...

best kab BW..he3..suka baca blog korg tau..

♥♥ Nur ♥♥ said...

kak..add la cbox...senang cikit nur nak chat dgn akak...hihihih

Nur A.Z said...

hai saya dah follow..blogwalking bagus, dapat kenal ramai blogger. ada masa pun saya blogwalking...

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Salam kenal.. farah pun kadang2 tue tak sempat nk bw kat semua kawan2.. tapi mcmne akan cuba jugak singgah..cuma cepat @ lambat jer.. =)

farhana effa said...

@Nur inshaAllah nanti saya add ^_^
@Nur A.Z thanks... aha best bw sebenarnnya
@Mrs Secretary... salam perkenalan juga :)

hainom OKje said...

Sama le kita Efa hehe....tp okje kena uruskan anak dulu... boleh jadi ralitkan!

izan mama mia said...

selamat berkenalan..ehe

tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 55
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/