Tuesday, October 8, 2013

1st Giveaway by Miss Fluffy

Salam...

dalam duk blog walking hari nie terjumpa blog miss fluffy nie.. miss fluffy ada buat GA, so dengan berbesar hati fa pun join this GA dengan niat di hati nak tambah kenalan... ^_^

syarat2 nya...
1. letak title " 1st Giveaway by Miss Fluffy"  - DONE-
2. Copy dan paste banner diatas ke dalam entry dan linkkan semula kesini -DONE-


3. Publish entry -DONE- (harus la done kalau x kompom korang tak leh baca kan hehe)
4. Tinggalkan link pada ruangan dibawah  -DONE-

semua yang wajib dah buat... katanya miss fluffy dapat sesuatu yang dah lama dia nantikan...Alhamdulillah... congrats in advance sis... ^_^

wasalam...

7 comments:

♥♥ Nur ♥♥ said...

Singgah cini n follow......jumpot dtg blog tite http://dhia-manja.blogspot.com...
Bru wat blog kew? Salam kenalan :D

Mime MF said...

Thanks sudi join giveaway MF ni :) Good luck!

Boleh semak no.link di senarai peserta : Senarai Peserta 1st GIVEAWAY BY MISS FLUFFY

-Jika ada kesilapan pada link atau tiada dalam senarai boleh inform MF ye..^^

ct aman said...

singgah+follow sini...
btw good luck ye...jempot singgah+follow back...tq;)

http://ctamanaqim.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html#

Sya Mimie said...

Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

1st-giveaway-by-miss-fluffy

TelingaBulat said...

assalamualaikum,TB join juga..gud luck tau,done follow awk jugak ;)

http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html

TelingaBulat said...

assalamualaikum,TB join juga..gud luck tau,done follow awk jugak ;)

http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html

Mime MF said...

Tahniah kerana memenangi 1st GA by Miss Fluffy!!

Boleh semak di sini : Pemenang 1st GIVEAWAY BY MISS FLUFFY